keskiviikko 3. elokuuta 2016

The (Real) Strawberry Fields

Kesäsukkien jatkona tein lomalla vielä sukat nimeltä The (Real) Strawberry Fields eli väritykseltään oikeanlaiset mansikkapellot. Lankana näissä oli Novitan Nalle, Nalle Luontopolku sekä vihreä Nalle Taika. Väreinä siis paljon enemmän vihreää!


Näissä sukissa oli myös normaali räsymattosukkien systeemi eli raidoitus kaksi kerrosta kerrallaan vuoronperään Luontopolulla (joulupuu) ja Taika-langalla (metsä). Resorit, kantapäät ja kärjet hyväksi havaitulla systeemillä eli samalla yksivärisellä langalla. Lopputulos on vihreä mansikkamaa!

 

Sukista tuli kyllä mukavat ja värit ovat kohdillaan! Sukista tuli aika jämäkät, mutta pysyväthän jalassa. Käsialani on tainnut kovasti kiristyä, koska olen ollut kovin huolissani viime aikoina neulontatöiden jäljestä, jolloin kovan syynäämisen tuloksena on helposti kireää. Neulepinta on toki erittäin siisti, mutta seuraavaan projektiin täytynee lisätä silmukoita. Mallitilkkuun kokeilin myös isompia puikkoja, mutta tällöin jäljestä tuli kovin epätasaista. Ei auta kuin jatkaa harjoittelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti