torstai 11. elokuuta 2016

Boho Caravan ja lankahaaste

Yhdessä Sassy Lace -lankojen kanssa tilasin Red Heartilta myös lisää upeaksi havaitsemaani Sashay Boho -lankaa. Totesin, että tarvitsen ehdottomasti mustavalkoisen huivin ja sitä tarvitsen tilaukseen päätyi Caravan; ja tietysti pari muuta Boho-lankaa, joita en ollut vielä kokeillut: Vintage ja Rendez-vous. Näistä olen Caravanin vasta ehtinyt neuloa ja aivan ihanahan siitäkin tuli!


Muista kokeilemistani Boho-langoista poiketen Caravanissa erottuu erittäin selvästi nämä kaksi väriä. Muissa huiveissa värit vaikuttavan menevän enemmän sekaisin, mutta kiva tämä on näinkin. Kokeilin tämän huivin kanssa tehdä sitä samaan tapaan kuin Novitan Pampulaa eli neulomalla jokaisesta langan rautatiekiskon silmukasta, mutta huivista tuli aivan liian tiivis, painava ja lyhyt; röyhelöä siihen toki kyllä muodostui. Joka tapauksessa purin sen ja tein Red Heartin omalla ohjeella uudelleen, jossa neulotaan joka toisesta rautatiekiskon silmukasta. Tämä tapa toimi paljon paremmin ja nyt huivi on sopivan mittainen!


Tällä hetkellä olisin kovin innokas ostamaan Novitan syksyn uusia lankoja, mutta syksyn lehdessä ei ollutkaan parin viime tapaan huikeaa alennuskuponkia, joten säästyin nyt sitten tilaukselta. Ahkerasta kesästä huolimatta lankavarastoni ei ole kyllä kovinkaan merkittävästi päässyt pienentymään, joten ajattelin haastaa vähän itseäni. Saan luvan hankkia Novitan syksyn lankoja, kun 2 kg vanhoja lankoja on kulutettu. Näiden huivien kanssa edistystä tulee nopeasti, mutta olen nyt toisaalta palannut lomalta töihin, joten en ehdi ollenkaan neuloa valitettavasti niin paljon kuin lomalla. Päätöksen jälkeen olen neulonut kaksi 100 gramman kerää, joten vielä olisi 1800 g kulutettavana. Ei auta kuin yrittää, joka tapauksessa näistä syksyn ihanuuksista poistuu ensimmäiset vasta aikaisintaan vuodenvaihteessa, joten kyllähän tässä pitäisi ehdottomasti tavoitteeseen päästä. Ja kyllähän minulla on näitä eri valmistajien huivilankojakin varastossa varmastikin koko haasteen edestä ja niiden tekeminen saattaisi olla se helpoin vaihtoehto. Samalla saisi niitä joululahjojakin tehtyä jo näin hyvissä ajoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti