sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kevään avaus Pentikiltä

Kun lomat ja juhlakausi on vietetty ja mielessä on vain töihin palaaminen ja muuta kurjaa (tai ei töihin palaaminen oikeasti edes ole niin kurjaa, mutta lomailusta luopuminen on aina vaan niin vaikeaa), toivoisi uutisiin ja mainoksiin piristäviä sekä tulevaisuuteen katsovia juttuja. Todellisuus on kuitenkin toinen. Uutisista on tänä päivänä oikeastaan aika turha mitään positiivista odotella ja kaikkien kiinnostavien tahojen mainos- ja viestintärintamalla on ollut joulun jälkeen erittäin hiljaista joitakin alennusmyyntitiedotuksia lukuun ottamatta. Ja niitä alennusmyyntejähän on tiedossa vielä melkein tammikuun loppuun, vaikka myytävääkään ei oikein ole. Kevät voisi tammikuussa alkaa vähän aiemmin tai sitten välikaudelle olisi tarvetta, kun tässä vaiheessa vuotta jää helposti jäljelle vain tammikuun kylmyys ja pimeys (vaikka päivät ovat jo selvästi pidentyneet!). Sentään Pentik suuntaa kevääseen ja kevään kuvasto oli nettisivuille ilmestynyt. Ja kyllähän uusi vuosi näillä uusilla kuvilla mukavasti lähtee käyntiin!


Akvarelliteema Pentikillä jatkuu ja uutena keramiikka- ja tekstiilisarjana ilmestyy Pentikin 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Usva. Sarja on mielestäni todella kivannäköinen ja kuvio näyttää kauniilta sekä sopivan yksinkertaiselta. Lisäksi kuvio on kaunis sekä keramiikassa että tekstiileissä.


Kesäuutuus on myös Kasvio-tekstiilisarja, jota on tarjolla neljässä eri värissä: pinkki, sininen, vihreä ja mustavalkoinen. Tämäkin näyttää oikein hienolta ja erityisesti pinkki on todella kiva!


Toinen kesätekstiilisarja on myös Lupiini, jota sitäkin on tarjolla hauskoissa väreissä: vihreänä ja violettina. Myös kaunis Hortensia-sarja tekee paluun tekstiilinä ja siinäkin uusina väreinä vihreä ja pinkki. Kauniista tekstiileistä ei ainakaan ole tänä vuonna pulaa!


Myös lastenmallisto uudistuu ja uudessa sarjassa seikkailee Sepi-sammakko. Olen ihan samaa mieltä kuin Pentik siitä, että lapsille kaivataan reippaampia juttuja! Pastellien sijaan lapsille todellakin on olla kivoja ja värikkäitä kuoseja. Sitä paitsi Sepi-sammakko on todella söpö!


Juhlavuoden kunniaksi myös Halla tekee paluun ja myyntiin tulee mukista valkoinen versio. Minulla on astiastona juuri Halla ja jännä nähdä tuo valkoinen versio. Juuri mukeja minulla on riittävästi, joten täytynee mukit skipata, mutta koivualunen kiinnostaa kyllä! Joka tapauksessa on hienoa, että juhlavuoden kunniaksi myös Hallaa taas saa!


Kauniita kuoseja siis ainakin tänä vuonna riittää! Ensimmäiset kevään uutuudet ovatkin jo varmaan kaupoissa, sillä Pentikissä ei tunnetusti pitkään alennustavaroita ole myynnissä. Nyt sitten vaan odotellaan kevään uutuuksia mm. Arabialta ja Iittalalta. Ainakin useita aivan ihania muumimukeja on tänä vuonna tulossa!

Kuvat: Pentik


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti