maanantai 18. tammikuuta 2016

Alennusmyynnit ja euron tarjoukset

Lankojen alennusmyynneistä ja euron tarjouksista seuraa romahdus. Vaikka näillä hinnoilla ei rahaa paljon kulukaan, niin esim. 20 eurolla saa todella paljon lankaa. Ja kun kyseessä on vielä jo kauan sitten valikoimista poistuneet langat, se tietää menoa. Kaikki harvinainen ja loppuunmyyty (tai lähes loppuunmyyty) johdattavat turmioon. Ja niinhän siinä kävi, kun vielä olen vähän ollut muutenkin etsimässä näitä nauha- ja röyhelölankoja. Novitan vanhan varaston tyhjennys oli kovin turmiollinen. Lankalakko alkaa taas nollasta ja kun nyt turmion tiellä ollaan, voin rehellisesti myöntää etsiväni vielä kahta kerää poistuvaa sini-turkoosia Nallen Taika-lankaa.


Sukkaprojekteihin olen vähän kaipaillut koristeeksi nauha- ja röyhelölankoja. Niitä sitten myytiin Novitan varastosta euron hintaan ja niitä tuli sitten hankittua Frillaa, Pampulaa ja Sammalta muutama kerä erilaisissa väreissä. Kävi vielä niin hyvin, että värejä löytyi kaikista suosikeistani. Näistä euron tarjouksista on minun mahdoton kieltäytyä, jos millään lailla osuvat tarpeeseen. Alennusmyynneissä en ole itse liikkeissä muuten käynyt; kovat pakkaset ovat sen myös hyvin estäneet. Ensi viikolla ajattelin kuitenkin käydä sen verran vilkaisemassa miltä uudet kevään langat näyttävät, kun ilmeisesti ovat laajemmalti saapuneet kauppoihin. Poistuvista tosiaan havahduin yhteen Nalle-lankaan sekä mahdollisesti 7 Veljestä Viidakon maastokuvioiseen lankaan; siihen olisi yksi idea, jota olisi kiva kokeilla. Muita onkin sitten varastoitu ihan riittävästi! Toki olen innostunut ajatuksesta hopeisesta röyhelölangasta, mutta sellaista ei taida olla olemassakaan... Onneksi.


Mielenkiinnolla odotan uusia lankoja kaupoissa. Usein monet kuvissa ei niin innostavat langat ovat osoittautuneet erittäin mielenkiintoisiksi; nyt toivottavasti ei! Lähinnä odotan mielenkiinnolla Novita Gardenia sekä toki muita raitalankoja; kaikkea värejä en toki ole hankkimassakaan. Muilta osin alennusmyynnit ovat myös menneet aika maltillisesti. Perinteisiin peltipurkkeihin toki sorruin taas, kun näin ihania Kellogg's-purkkeja Anttilassa. Nämä löysivät kyllä keittiössä heti tehtävänsä ja käyttöön ovatkin toki suunnattu. Tony Tiikeri on vaan niin vastustamaton! Ja ne langat; aina löytyy joku, joka on pakko saada!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti