sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kevään ensimmäiset


Oi joi, valkoisen maan myötä ja toki muutenkin päivät ovat jo selvästi pidentyneet. Tässä vaiheessa vuotta sen jo yleensä huomaa. Jos valonkaipuu on suuri, niin on myös värien; siksipä kai tulppaanit ovat olemassa! Sain tuliaisiksi myös ihania värikkäitä krysanteemeja sekä neilikoita; sanoisinko, että Purple Haze!


Talvisin todellakin rakastan tulppaaneja. Värejä on kaikkiin makuihin ja värit ovat niiiin ihania, voimakkaita, mutta tavallaan myös jotenkin kylmän huurteisia. Ja mikä mahtavinta, suurin osa (vaiko peräti lähes kaikki?)  tulppaaneista on kotimaisia ja kyllä niitä ostetaankin. Eikä suotta, onko oikeasti mitään ihanampaa talven keskellä, kun tulppaanit! Tämän kevään ensimmäisen settini sain ihan ruokakaupasta ja sinnehän ne kukat kuuluvatkin. Onneksi tämä trendi on saapunut Suomeenkin, että kukat saa sieltä, missä muutenkin asioi. Väriä talven keskelle!Sain tuliaiskimpuksi todellakin kukkia, jotka ovat rakastamaani sävyä eli suorastaan siis Purple Haze! En edes tiennyt violetteja neilikoita olevan olemassa; näitähän pitäisi löytää lisää. Ja fuksiat krysanteemit ovat kyllä aivan huikeita. Kyllä ne anopit näköjään osaavat valita oikeat kukat; ja kukathan tekevät onnelliseksi!


Lempisävyissäni violetissa ja punaisessa siis startataan uuteen vuoteen. Jos talvessa jotain hyvää on, se on tulppaanit ja valkoista vasten kirkastuvat värit. Väreistä saa voimaa ja niillä on hyvä jatkaa. Vaikka olen ehdottomasti syksyihmisiä ja syksyn värit sytyttävät eniten, näistä väreista saa eniten virtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti