perjantai 11. joulukuuta 2015

Nallen uudet vaatteet

Joulusukastani löytyi pari kerää uutta lankaa. Nyt on myös Nallea myynnissä uudella kuosilla sekä näköjään myös vanhalla. Uusi teema lankojen vyöteissä on siis kaikissa ilmeisesti mustavalkoinen.Itse olen kyllä tykännyt tuosta aiemmastakin vyötteestä, joka on sopinut niihin minusta todella hyvin. Vähän sellaista väriä ja hauskuutta, mutta miksei sitä aina voi tietysti uudistuakin. Monissa muissa langoissa vyötteet ovat olleet kovin huomaamattomia muutenkin, mutta tuo edellinen Nalle oli mukavan värikkyydessään erottuva. Mutta kelpaa tämä tietysti näinkin! Ja hieman uusittu logokin on kieltämättä aika hyvä, kun näkee sen näissä tuotteissa.Nyt sain sukkaprojekteihini myös sinisiä värejä, niitä minulla ei kovinkaan paljon olekaan. Ja näitähän ei tarvitse hamsterointiin laskea, kerran lahjaksi ovat saatu! Jotakin raitasukkaa näistä ajattelin jonkun yksivärisen tumman langan kanssa. Kivoja!


2 kommenttia:

  1. Olen lankaostoslakossa Suomen kädentaidot-messuilta lähtien joten en tiennytkään, että lankahyllyillä myydään jo uusia Nalle-keriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään! Ja sain jo kuukausi sitten Novitalta 7 Veljestä -lankoja uusissa vyötteissä. Ja kohtahan taas vaihtuu kevätlangat, joten lankakarttoja odotellessa!

      Poista