keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Neulo - uutuuslehti

Lankahamsterina tietenkin tilasin heti neulomisen uutuuslehden. Ensimmäinen numero ei tilaukseen kuulunut, joten se oli hankittava muualta. Eihän näistä ohjeista koskaan monta ehdi toteutettavaksi, mutta rakastan lehtien lukemista ja tykkään katsella myös jälkikäteen malleja, jos toiveena olisi tehdä jotain tiettyä. Mutta kyllä ihan hyvä lehti on siihen tarkoitukseen.


Tykkäsin kovasti näistä kannessa olevista tähtineulehuiveista ja asusteista. Jollain systeemillä tämän huivin voisi toteuttaa ehkä ilman tähtikuviota. Vierastan vähän näitä kirjoneuleita, koska tuntuvat usein minulla tuottavan vaikeuksia. Ne ovat joko liian kireää tai liian löysää, mutta on niitä joskus jopa ihan hyvin onnistunutkin. Tuosta huivin peruskuviosta tykkään kyllä kovasti!


Tykkäsin kovasti myös lehdessä olleesta joulusukasta; vieläköhän näitä voisi väsäillä lisää. Pari vuotta sitten niitä tulikin urakoitua, mutta kivojahan nämä ovat mm. lahjaksi. Lehdessä oli myös pari kivaa joulumyssyä sekä paljon, paljon muuta, mikä kolahtaa tai sitten ei. Mutta niinhän se on aina näiden lehtien ohjeiden kanssa. Ideoita vartenhan ne ovat olemassa! Ohjeita voi joko noudattaa tai poimia niistä parhaat palat johonkin omaan juttuun.

Seuraava Neulo-lehti ilmestyy tammikuussa, mutta sen sisältöä ei vielä ole avattu sen kummemmin. Toivotaan vielä vähän talvisempia neuleita; koska vielähän talvi ja ne kylmemmät säät tammikuussa pitkään jatkuu. En oikein itse innostu puuvilla- ja pitsineuleista, mutta kyllä niistä kevät- ja kesälehdistä on yleensä löytynyt itselleni jotain muuta kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti