maanantai 24. maaliskuuta 2014

Valmiiksi neulottua

Urakointi neuleiden viimeistelytöiden parissa on tuottanut tulosta. Olen saanut muutaman viikon urakoinnin tuloksena valmiiksi melkoisen kasan neuleita. Mutta kyllä niissä viimeistelyissä onkin tekemistä; pitäisi oikeasti varmaan luopua huonoista tavoista ja tehdä neuleet aina yksi kerrallaan valmiiksi.

Joissain töissä on enemmän pääteltävää ja joissain vähemmän. Shaalin päättelytyöt oli nopea juttu, saumatonta sanoisinko. Mutta sitten nuo saumalliset työt; voi, että niissä riittää tekemistä!


Saumojen ompelu tai virkkaus, kuten nykyisin kiinnitän palat toisiinsa, ei ole niin kauheaa kuin voisi kuvitella. Sitä työtä on vaan aika tavalla, kun töitä on useita eikä se vaan ole niin nopeaa hommaa. Kaulukset siihen päälle sekä tässä tapauksessa poikani puseroissa olleet resorikäänteet. Koiran neuleessa ei sentään ollut pahemmin ompelemista. Työmäärää voi kyllä helposti vähentää, kun ei haali niitä keskeneräisiä töitä. Yritän taas kerran keskittyä neuleisiin neule kerrallaan.


Tällä hetkellä teen miehen paitaan hihoja ja tavoitteena on työn tekeminen kerralla loppuun. Tällä viikolla ilmestyykin Novitan kesänumero. Jospa siitä sitten saisi ideoita seuraavaan neuleprojektiin. Tulevia projekteja on kyllä tehtävälistalla usempiakin, mutta enhän minä enää muista mitä ne ovat...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti