keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Nevermind Ultramega Fudge

Vanhojen vinyylien keräysprojekti on jatkunut hiljalleen. Olen saanut hankittua itselleni uuden Mudhoneyn Every Good Boy Deserves Fugden, Nirvanan Nevermindin sekä ensimmäisen versioni Soundgarden Ultramega OK:ta. Osa löytyi erittäin helposti, osa vähän vaivalla ja osaa ei ole vielä löytynytkään.


Every Good Boy Deserves Fugde löytyi Amazonista erittäin helposti ja aika edulliseen hintaan. Samalla olen yrittänyt tiirailla Mudhoneyn Piece of Cake -levyä, mutta ei sitten taas löydy mistään uutena. Käytettynä taas sitä löytyy Ebaystä kyllä, mikä on aika hyvä juttu. Soundgardenin Louder Than Love sen sijaan on vinyylinä osoittautunut aika mahdottomaksi löytää. Käytettyjäkin on tarjolla todella vähän ja hinnat sellaista viittäkymmentä, sataa euroa. En ole viitsinyt niin kalliilla ostaa ja Kim Thayil on sitä paitsi vähän lupaillut, että Louder Than Love saattaisi ilmestyä uudelleen. Toivotaan niin!


Ruotsista raahasin viime vuoden vuoden puolella sekä Nevermindin että Ultramega OK:n. Näitä molempia löytyy helpostikin ja ihan mukavaan hintaan alle kahdenkympin. Kävi myös niin, että samaan aikaan mies oli hankkinut Nevermindin saman version minulle lahjaksi, joka sitten kuitenkin päätyi myyntiin; ja kävikin kaupaksi välittömästi. Vinyylit ovat tänä päivänä todella suosittuja ja monet albumit ilmestyvät myös vinyyleinä uudelleen. Tänä vuonna on tulossa mm. remasteroidut Led Zeppelinin kolme ensimmäistä sekä Soundgardenin 20-vuotias Superunknown. Jonkin tason investointia sitä joutuu varmaan tekemään, sillä näihin ainakin joihinkin paketteihin kuuluu demoja ja muita aiempia versioita. Odotan mielenkiinnolla!


Sopiva vinyylikin löytyi sitten työhuoneen seinälle Ikean vinyylikehykseen; Every Good Boy Deserves Fudge on kyllä aivan ykkönen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti