tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laskiaistiistaita

Meillä vietettiin laskiaiset jo pari viikkoa sitten, mutta vielähän sitä ehtii hyviä pullia leipoa myöhemminkin! Sunnuntai meni muissa merkeissä ja tänään eivät ehdi pullat enää paistua; lunta ei myöskään pulkkamäeksi enää (onneksi) löydy!

Meillä pullanpaistossa oli poika vahvasti mukana ja hän onkin kova leipomaan. Tekniikka on aika hyvin hallussa; pullien pyörittämisessä toki voisi kaivata hieman hienosäätöä. Mutta joka tapauksessa on mukavaa, kun pojasta on avuksi leivonnassa ja kotitöissä muutenkin!

Olen itse tavalliselta hilloseudulta kotoisin ja se onkin omalla kohdallani se oikea laskiaispulla. Tykkään joka tapauksessa myös valtavasti mantelimassasta ja teimme myös muutaman sellaisen version. Kumpikin vaihtoehto on ehdottoman hyvä! Ruotsissa tulikin jo helmikuun alussa testattua paikallisia mantelimassaversioita ja ruotsalaiseen tapaan olivat kyllä erittäin maistuvia!


Täytyy vielä miettiä, jospa sitä paistaisi pullia viikonloppuna paremmalla ajalla. Sillä välin; hyvää laskiaista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti