torstai 31. lokakuuta 2013

Novitan talvea

Novitan talvilehti tulla tupsahti jo pari viikkoa sitten ja olen sen ehtinyt jo kunnolla lukeakin. Lehti oli täynnä taas kaikenlaista mielenkiintoista, vaikka en tiedä vielä teenkö lehden ohjeista mitään. Moni juttu kyllä kiinnostaisi, mutta vähän sellainen epätoivon tunne on siitä, että tällä hetkellä ei ehdi neuloa niin paljon haluaisi; syksyisin on jotenkin niin paljon ohjelmaa.


Tykkäsin esim. tästä neuletunikasta, joka on aika kivannäköinen. Tästä ohjeesta voisi soveltaa vaikka raitaneuletta johonkin, sillä kirjoneuleet ovat vähän niin ja näin viitsiikö niihin aina ryhtyä.

Lehdessä oli taas todella kivasti käytetty 7 Veljestä Nostalgia-lankaa. Se ei ole kerällä näyttänyt välttämättä niin mielenkiintoiselle, mutta neulottuna on kyllä tosi ihanaa; erityisesti juuri tuo violetti. Salmiakkikuvio on ehkä vähän haasteellinen vaatetuksessa eikä sovi kaikille, mutta muuten tuota Nostalgiaa voisi tällä ohjeen mekkomallilla kokeilla. 


Tykkäsin myös tällaisesta pitsimekosta ja erityisesti tuosta alaosasta. Kivalta näytti myös Lucian pitsimekon alaosa; tosin saisi vaan hieman pidempi. Näköjään nämä pitsit ovat nyt kovasti muotia!


Lehdessä oli aika tavalla erilaisia mekkoja ja ne ovatkin aika kivoja tehdä. Tällainen perusmekko Woolistakin voisi olla ihan mukava jollain vähän näyttävämmällä langalla tehtynä.


Tällaisesta Tuubi-matosta tykkäsin myös paljon. Näyttää tosi kivalle pinnalle ja näitä isoja sisustustekstiilejä on kyllä tosi kiva tehdä. Ainoa miinus näissä on hinta, koska lankaa menee aika tavalla ja kyllä tästäkin matosta aika kallis tulisi.

Sokerina pohjalla oli lappihenkinen tunikamekko, joka on kyllä todella hieno. Punainen sopii tähän kyllä todella upeasti ja tästä voisi tulla kyllä todella hieno. En tiedä, pitäisikö kokeilla?


Seuraava lehti tuleekin sitten vasta helmikuussa ja siihen on kyllä valitettavan pitkä aika. Tykkäsin jotenkin aiemmasta julkaisuaikataulusta, kun lehtien välit olivat tasaisemmat. Nyt tulee aina kaksi lehteä lähekkäinen ja sitten on pidempi talvi- tai kesätauko. No, kohta varmaan on kuitenkin luvassa jo kevään lankakarttaa, joten eiköhän tämä aika tässä riennä. Lisäksi voi nauttia kaikista lankatarjouksista (jos niitä voi ja saa ostaa), sillä näin pyhäinpäivää ennen niitä on näyttänyt olevan todella paljon eri verkkokaupoissa. Jaa-a, en tiedä voiko niitä kaikkia kiusauksia vastustaakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti