maanantai 9. syyskuuta 2013

Kellogg'sia elämään

Minulla on fiksaatio vanhoihin mainoksiin ja tykkään erityisesti vanhasta mainosgrafiikasta. Harrastan peltikylttien ostelua sekä näköjään purkkien. Nykyään niin paljon kivoja asioita tulee uustuotantoon, joten kotiin saa hankittua vaikka mitä kivaa. Ja ihan käyttöön, ei pelkästään koristeeksi.

Näistä Kellogg'sin muromainoksista olen aina tykännyt ja aivan erityisesti tästä Tony Tiikeristä. Anttilan kuvastossa oli jokin aika sitten mainos, jossa oli pari uudenlaista sinistä purkkia tarjouksessa, joita en aikaisemmin ollutkaan nähnyt. Menin niitä sitten hakemaan, kun en tietenkään kiusausta voinut vastustaa ja kuinka ollakaan; eihän siellä ollut pelkästään niitä uusia sinisiä vaan myös kahta muuta purkkia kahdessa koossa. Yhden niistä isoista murolaatikoista maltoin kuitenkin jättää kauppaan, sillä minulla on jo vastaava vähän pienempi käytössä oikeastikin murolaatikkona. Nämä olivat siitä kyllä tosi makeita, että purkkien joka sivulla oli muitakin kuvia. Erityisesti tykkään tuosta keilaavasta Tony Tiikeristä!


Nämä purkit olivat siitä mukavia, että näissä oli vielä todella laadukkaat avaamis- ja sulkemismekanismit. Useinhan nämä on tarkoitettu ihan vain koristeeksi, mutta nämä ovat todellakin ihan käyttötavaroita ja soveltuvat myös pinottavaksi. Nyt on sitten kaikki kuivakaappien irtotavara löytänyt paikkansa, kun kaikki murot, weetabixit ja pähkinät jne. on saatu laatikoihin pois murentamasta. Isoon murolaatikkoon mahtui vielä sopivasti nacho-pussikin, joka yleensä on aika hankala säilytettävä.

Pari päivää myöhemmin eksyin Kodin Ykköseen ja eikö siellä ollut vielä samaa sarjaa vielä yhdessä eri koossa. Nytkin sentään yksi sai jäädä kauppaan, mutta pari sentään kotiutin ja nyt on irtopurkat ja joulun ajan piparminttukarkitkin löytäneet omaan laatikkoonsa. Ja se mikä oli aivan erityisen mukavaa, oli tietenkin hinta. Nämä kaikki olivat todella edullisia siihen nähden mitä näistä vastaavista yleensä pyydetään. Kyllähän näitä näitä kaikkia vastaavanlaisia oikeastikin vanhoja ihanuuksia löytää myös kirppareilta, mutta pitkän historiansa vuoksi eivät välttämättä enää sitten sovellu elintarvikkeiden säilyttämiseen.

Jaa-a, vieläköhän näitä voisi löytyä lisää eri koossa vai odottaisiko seuraavaa kuosia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti