sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ennakkokatselussa HBO Nordicin Masters of Sex

Näin ennakkona HBO Nordicilla huomenna alkavan Masters of Sex -sarjan ensimmäisen jakson. Tämä Showtimen sarja alkaa Yhdysvalloissa tänään ja kyseessä on varmasti yksi syksyn mielenkiintoisimmista sarjojen ensi-illoista. Pidin itse pilotista ja kyllähän tätä ehdottomasti haluaa nähdä lisää. Jaksoja on tulossa yhteensä 12 ja on mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää, sillä yleensä nämä vastaavantyyppiset jutut toteutetaan muutaman jakson minisarjoina.

Credit: hbonordic.com
Masters of Sex kertoo yhdysvaltalaisista seksuaalitutkijoista William Mastersista (Michael Sheen) ja Virginia Johnsonista (Lizzy Caplan). Masters ja Johnson tutkivat ihmisen seksuaalisuutta 1950-luvun lopulta aina 1990-luvulla saakka ja sarja seuraa heidän uraauurtavaa tutkimustyötään sekä elämäntarinoitaan. Jos tykkää Mad Menistä, varmasti tästäkin, sillä lavasteet ja ajanhenki ovat ainakin pilotin perusteella viimeisen päälle. Mielenkiinnolla odotan mitä sarjan tulevat jaksot tuovat tullessaan, sillä pilotissa tapahtui niin paljon Mastersin ja Johnsonin kohtaamisesta tutkimuksen ensiaskeliin. Näitä konkreettisia tutkimustilanteita näytetään aika tavalla, mutta sen ei pitäisi olla ongelma, jos esim. Sex and the City katselijalla toimii. Pelkästään ensimmäisen jakson perusteella ei tietenkään voi sanoa millaisia tilanteita sarjan jatko tuo tullessaan, sillä pilotinhan on aika tarkoitus herättää huomiota ja kerätä katsojia. Itse ainakin tykkäsin kovasti!

Credit: hbonordic.com
Sarjaa voi siis katsoa huomisesta eteenpäin HBO Nordicilta aivan tuoreena ja uusi jakso ilmestyy aina maanantaisin. Tv-kanavista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta suurella todennäköisyydellä sarjalle löytyy kyllä myöhemmin tulevaisuudessa esittäjä peruskanaviltakin. Suosittelen sarjaa kyllä lämpimästi pilotin perusteella ja aina on tietysti todella mukavaa katsoa ihan oikeisiin ihmisiin perustuvia sarjoja. Sarjan ote ei ole tiede-elämästä huolimatta ole kuiva (jos siis käsitys tiede-elämästä on sellainen), vaan kerronta ja ajankuva on hyvinkin värikästä. Ehdottomasti katseluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti