torstai 4. heinäkuuta 2013

Novitan lankasyksyä 2013

Vihdoin ja viimein odotus on palkittu ja Novitan syksyn ja talven 2013 lankakartat löytyvät nyt virallisesti Novitan sivuilta. Tämähän yksi lankavuoden kohokohtia, koska erityisesti nämä syyskauden langat ovat lempijuttuni. Parasta tietysti on se, kun näitä uusia ihanuuksia pääsee ihan livenä hiplaamaan kauppojen lankahyllyihin.

www.novita.fi


Kivoja uutuusvärejä ovat mielestäni 7 Veljestä -lankaan fuksia ja luumu sekä Novita Polkkaan mahtava Ruoste. Nalle Taika sen sijaan on nähtävä ihan livenä, mutta toivelistalleni lisään ilman muuta Luontopolun Kanervan. Uuden langat Naava, Hile ja Huurre on käytävä tunnustelemassa lankahyllyssä!

Lankakartat löytyvät Novitan sivuilta.

5 kommenttia:

 1. Naava, Hile ja Huurre ovat suurimman osaksi akryylia. Petyin heti, kun näin lankojen koostumukset.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään enemmän noista villalangoista. Muutenkin nuo peruslangat kiinnostavat eniten uusine väreineen, langat kun vaihtuvat niin usein ja poistuvat sitten valikoimista. Sitten kun tekisi niistä poistuneista jotain, niin sitä lankaa on aina varastossa liian vähän.

  VastaaPoista
 3. Järvenpään Prismassa oli jo eilen myynnissä Nalle Taikaa, ja rakastuin heti! Tänään on pakko päästä vähän shoppailemaan, hinnasta viis!

  VastaaPoista
 4. Täytyykin heti käydä kaupoissa Taikaa katsomassa!

  VastaaPoista
 5. Nyt on käyty hypistelemässä ja aivan erityisesti ihastuin Luontopolun Kanervaan; ihana! Myös Taika oli kiva, erityisesti punainen ja lila.

  Kaupassa jo ihmettelin, mutta tavallisessa Nallessa ei tosiaan ole tällä hetkellä yhtään ruskeaa sävyä. En huomannutkaan katsoa 7 Veljestä Polkan Ruostetta ollenkaan, mutta fuksia oli kiva. Molemmissa oli myös uutena värinä luumu, mutta mietin, että onko jo vähän liian tumma tai sitten ei vaan kaupan valossa ole ihan edukseen.

  Naavaa ja Hilettä katselin myös ja miksei; sopivan neuletyön kanssa varmaan ihan kivoja. Ensi viikollahan sitten näkee tarkemmin lehden isommista kuvista mitä niistä voisi tehdä. Syyslangat ovat ihan parhaita; värimaailma on kyllä niin minun!

  VastaaPoista