torstai 11. heinäkuuta 2013

Lomapäivien iloksi

Uutta lomapuuhaa on jo valmisteilla. Lankavarastoistani kaivoin yhtä suosikkilankaani eli Novitan Four Seasons Syksyä. Sain sitä vielä jokin aika sitten hankittua Neuleunelmia-verkkokaupasta. Tämä oli mielestäni kaikkine vuodenaikoineen todella kiva lanka, joka sekin on tietenkin jo lopetettu, kuten näille ihanuuksille on aina tapana käydä.


Valmisteilla on uusi villapaita pojalleni. Hänellä oli tällainen samanlainen päiväkoti-ikäisenä ja nyt tarkoitus on tehdä identtinen versio isommassa koossa. Miesten paitaan tätä en enää saanut hankittua riittävästi, että seuraavaa kokoa ei enää luvassa, mutta edellisen paidan olen kyllä arkistoinut.

Muilta osin ehdottomiin kesäpuuhiin kuuluu työhuoneen taulujen kiinnittäminen. Kehykset on hankittu ja julisteet kehystetty. Vielä pitää katsoa paikat tarkalleen ja hankittua isoisäni banjolle kitarakoukku. Pääsee sitten se Myrskylän papan banjokin paraatipaikalle Led Zeppelinin viereen!


Tänä vuonna on tomaateista mukavasti jo tullutkin satoa; yllättävänkin paljon. Härmää toki niissä jo on, joten pitkää ikää ei ole kasville luvassa, mutta hyvä näinkin. Suomen kesä on siitä ihmeellinen, että kesän satoa on jo nyt paljon korjattavissa, vaikka kesä on suunnilleen vasta puolivälissä. Mustikkaa ja kantarellejä löytyy jo metsästä ja mansikka-aikakin on parhaimmillaan, erityisesti metsämansikkaa on kuulemma tarjolla melkoiset määrät. Niitä onkin meillä jo pakastettuna muutama rasia. Kesälomalla niistä voisi kokeilla tehdä vaikka juustokakkua!

Muihin lomasuunnitelmiin kuuluu neulomisen lisäksi digiboksin kovalevyn tyhjentämistä, lehtipinojen rankka pienentämistä, pari jaksoa Midsomerin murhia, muutama leffa, ehkä Game of Thronesin kolmas kausi uudelleen, Linnanmäki, käyntejä parissa tehtaanmyymälässä, ehkä pari yötä Tallinnassa, ystävien tapaamista (aivan erityisesti niiden ulkomaille karanneiden) sekä tietenkin se lomieni ykkösjuttu eli aamukahvin juominen rauhassa kotona!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti