tiistai 9. heinäkuuta 2013

Alennuslöytöjä lankaosastolta

Käväisin viime viikolla Anttilassa katsastamassa uutta uimapukua, mutta kun koko uimapukuosastolle oli kymmenen naisen jono, jätin sitten väliin ja hankin puvun pari päivää myöhemmin. Käväisin sitten lankaosastolla, kun kerran olin kaupoille tullut. Aikomuksena oli hankkia yhteen tulevaisuusprojektiin pääväriksi resoreihin yms. punaista tai oranssia Nalle-lankaa, kun mitään Nalle-lankaa ei ollut siihen tarvittavaa 200 grammaa. Löytyi punaista ja oranssia sekä paria muutakin lankaa...


Yllätyksekseni myös lankaosastolla oli jo alennusmyynnit käynnissä. Usein ovat alkaneet vasta vähän muita tuotteita myöhemmin ja niitä ei näköjään tarvitse enää ollenkaan mainostaa. Yleensä mainosten jälkeen lankahyllyt ovat viime aikoina olleetkin typötyhjiä. Nyt oli kyllä hyvin valikoimaa ja bongasin heti alelaarista Nalle Luontopolun Kaarna-langan, josta olen haaveillut. Siinäkin oli poistomyyntitarrat 4 euron kappalehintaan, vaikka lankahan ei ole valikoimista poistumassa. Hyvää tarjousta ei auta ohittaa, joten niitä keriä tarttui matkaan muutama.Nalle-langan hyllyissä oli poistuvat värit myös poistomyynnissä. Punaista ostin joka tapauksessa, vaikka oli ihan normaalihintainen. Mutta se toinen etsimäni oranssi oli poistohintaan 2 euroa/kpl ja samalla hinnalla oli vaaleanvihreää lankaa. Pakkohan näitä oli kumpaakin joitakin keriä ostoskoriin lapata, kun olivat puoli-ilmaisia. Joinain vuosina lankojen alennukset ovat alkuun olleet niin minimaalisia, ettei ole kannattanut ostamista edes harkita, mutta nyt kyllä osui aivan kohdalleen. Citymarketissa katselin myös lanka-alennuksia ja tällä kertaa tein kyllä paremmat kaupat. Sekin kyllä vaihtelee alennusmyynneittäin ja koskaan ei lopulta tiedä; paitsi sen, että jos hyllyssä on toivelanka ihan ok alennuksella, sitä ei kannata hyllyyn jättää. Seuraavalla kerralla sitä ei sieltä löydy, niin suosittua tämä neulominen on nykyään; ja sitä taas ei minun tarvitse ihmetellä, että miksi!


2 kommenttia:

  1. En itse katsonut mitä mainoksissa oli, mutta olin onnellinen kun vähän "puskaradion" kautta kuulin Ropparissa olleen myös poistoja langoissa.
    Mukaanhan niitä mokomia tarttui, mutta eikös se ole vaan niin että lankahan voi loppua maailmasta. :)

    VastaaPoista
  2. Voi todellakin loppua, joten ei auta kuin varustautua pahimpaan!

    Kiitokset muuten kirjasta!

    VastaaPoista