lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mad Menin aika

Kauan sitä on saanutkin odottaa, mutta vihdoin ja viimein se on taas tulossa. Mad Menin kuudes kausi alkaa siis vihdoin 8.8. Nelonen Kinolla (itse Nelosella varmaan taas ensi keväänä). Lomien loppuessa sentään on siis jotain mitä odottaa!
Keväällä ostin pilkkahintaan Anttilasta kolme ensimmäistä kautta Mad Meniä; maksoivat n. 6 euroa/kpl. En ole vielä niiden pariin ehtinyt, mutta sopivaa hetkeä odotellessa. Joka tapauksessa ne on mukava katsoakin putkeen, samoin kuin moni muukin sarja. Olenkin tähän tyyliin viime aikoina erikoistunut monenkin sarjan kanssa; lähinnä siksi, että on kasaantunut tuota ruuhkaa. Täten tutustuin mm. Newsroomiin.

Newsroomin ystäväksi en kuitenkaan päätynyt. Sarja on ihan hyvä eikä siinä ole sinänsä mitään vikaa, mutta minulle se on yksinkertaisesti liian raskas seurattava. Joka jakson dialogi on pelkkää paatosta eikä lähes missään tilanteissa henkilöt puhu normaalisti. Epäuskottavaa ja rasittavaa. Toinen kausi on jo alkanut, mutta luulen, että skippaan, ainakin toistaiseksi.

Sen sijaan Enlightened (Valaistunut) oli aivan loistava. Tykkäsin siitä todella paljon ja katsoin jo toisenkin kauden kokonaisuudessaan. Todella harmi, ettei HBO tehnyt sarjaa lisää. Eihän sillä varmaan kovin pitkää tulevaisuutta olisi ollutkaan, mutta edes pari kautta lisää. Mutta kiitokset tästä, kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Lutherista en oikein vielä osaa sanoa. Se on tavallaan aika huvittava, mutta toisaalta Idris Elba (Luther) on aika karismaattinen, joten sarjaa kyllä katsoo ihan mielellään. Olen nyt katsonut nelisen jaksoa ja viihtynyt hyvin. Toisaalta kyllä vähän harmittaa se, että realistisemmalla otteella Luther olisi voinut olla todella hyvä sarja.

Siinäpä ne viimeaikaisimmat. Seuraavaksi alan Lutherin jälkeen siirtyä Downton Abbeyn kolmannen kauden uusintojen pariin. Ja kohtahan siitäkin pitäisi olla Ylellä luvassa ne aivan uudet neljännen kauden jaksot...

2 kommenttia:

  1. Katsoin kaksi ensimmäistä kautta kahden viikon ajan Netflixistä ja viime viikolla huusin kolmannen kauden huutonetistä, ja se ei maksanut paljon mitään: avaamattomana postikuluineen 6,65 euroa ja se saapunee tänään tai huomenna. Kauhea kiire katsoa kolmannen kauden ja tallennuksessa olevat neljännen kauden jaksot, kun se on niin hyvä sarja.

    VastaaPoista
  2. Mad Meniin jää todellakin koukkuun! Olen niin odottanut tuota kuudetta kautta. No, nytpä voin keskittyä siihen syksymmällä täysin, kun Game of Thrones on taas odotustilassa.

    Nyt olen onnekseni löytänyt toisen Nelosen hautaaman sarjan eli Justifiedin (Oikeuden puolesta) http://www.imdb.com/title/tt1489428/?ref_=sr_2). Tykkäsin Timothy Olyphantista aikoinaan Deadwoodissa, joten tiesin odotella tätä sarjaa ja bongasinkin sen aloituksen sitten Nelonen Kinolta. Olen nyt vasta alkanut sitä kovalevyltä katsoa muutaman ensimmäisen jakson verran ja vaikuttaa hyvältä. Siellä se on kaikessa hiljaisuudessa Kinolla pyörinyt koko tämän vuoden. Kaikkia sarjojahan ei voi tietenkään mielettömästi mainostaa, mutta voisihan edes ne kanavien nettisivut olla ajantasalla ja tuottaa uutta juttua koko ajan. Mad Menillekään ei edes annettu mahdollisuutta, vaan on aina pyörinyt myöhäisillassa. Eihän se nyt olekaan mikään valtavirtasarja, mutta kyllä sen on valtavan moni missannut. Nyt tässä sitten mietin, että pitäisikö katsoa se Deadwood uudelleen...

    VastaaPoista