perjantai 22. syyskuuta 2017

Pallovalot - se oranssin himo

En ole mikään erityinen trendi-ihminen ja innostunkin niistä usein vasta jälkijunassa, jos joku minuun kolahtaa. Pallovalotkin ovat olleet kovin suosittuja pitkään, mutta hankin ensimmäiset vasta viime vuonna. Ne ovat minusta hauskoja, koska niillä saa helposti väriä kotiin ja elämään. Ja sitä valoa; nyt taas alkaa tuntua iltojen pimetessä, että sitä valoa ja väriä tarvitaan. Niinpä hankin sitä lisää!


Viime vuonna hankin pari valmista Airamin pallovalosarjaa. Toinen on tietysti punainen ja toinen harmaa. Olen niistä kovasti tykännyt ja noin vuoden ajan olen himoinnut työhuoneeseen oransseja pallovalloja. Niitähän ei valmiina tietenkään löytynyt, joten edessä oli valojen itse kokoaminen. Itse pallojahan myydään edullisesti vaikka missä, mutta mikäänhän ei myöskään estä tekemästä niitä itse. Yksittäin myytävissä palloissa on värejä kuitenkin pilvin pimein, että melkein mikä tahansa väri kyllä löytyy. Halusin myös eteiseen ripauksen punaista, joten sommittelin mielessäni jotakin valosarjaa lempiväreistäni ja tein tilauksen. Kaikessa epäjärjestyksessä niistä tuli oikein ihanat!


Eteiseen tulleessa valosarjassa oli paikka kymmenelle pallolle ja työhuoneen kolmellekymmenelle. Eteisen valosarjaan laitoin puoliksi punaisia ja viinipunaisia palloja. Työhuoneen isoon sarjaan tuli yli puolet oransseja palloja ja loput punaista, luumua ja viininpunaista. Valosarjat tuntuvat näyttävän parhaimmilta, kun pallot laittaa niihin vähän miten sattuu. Ripustettaessa niissä oleva järjestys ei nimittäin ole välttämättä sellainen kuin haluaisi, joten parempi laittaa ne valmiiksi sikin sokin. Kokoaminen on helppoa ja nopeaa; ja lopputulos on varmasti lähes aina sellainen kuin on toivonutkin!Olen ollut erittäin tyytyväinen pallovaloihin. Eteisessä on nyt punaista ja työhuoneessa on taas helpotusta oranssin himoon. Myös yksivärisenä voisi pallovaloja kokeilla, mutta luulen, että pieni vaihtelu tekee niistä hauskempia. Kyllähän näistä saa valoa ja iloa elämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti