maanantai 8. toukokuuta 2017

Rusty Cage 2.0

Tein syksyllä miehelleni lyhyet Rusty Cage -sukat ja kovasti halusin tehdä itselleni niitä mukaillen pitkävartisen version. Ajatus jäi muhimaan ja keväällä sain ideani toteutettua muunnellen juuri aiempia Rusty Cage -sukkia sekä Anelmaisia. Ihastuin Rusty Cagen väreihin niin kovasti ja keväällä pääsin täydentämään niitä vielä lisää, kun löysin lankavarastostani pienen kerän ihanaista 7 Veljestä terraa.


Pitkävartiset Rusty Cage -sukat on tehty kerrosrivineuleella muilta osin Anelmaisten ohjetta noudattaen varren ja kavennusten puolesta ilman siis mitään kirjoneuleita. Varren kalterit ovat Anelmaisten kukkakerrokset ilman kukkia ja ylempi kalteri on korkeampi ja tehty kolmella langankierrolla ja alempi kahdella. Lankoina on molemmissa iki-ihanat 7 Veljestä Polkka ruoste ja Raita-langan ruskea-harmaa-oranssi sekä ihanainen 7 Veljestä terra. Nauhana käytin taas Red Heartin röyhelöhuivilankaa.


Terra-lanka loppui tietysti kesken muutamaa kerrosta liian aikaisin. Sen verran kauan on jo sen poistumisesta valikoimista, että mistään nettikaupasta sitä ei löytynyt. Näin ollen jouduin turvautumaan Facebookin Lankahamstereihin ihan tosi tarkoituksella ja heti tärppäsi. Ja sain terraa myös varastoon muutaman kerän, sillä ilman muuta haluan käyttää sitä muihinkin neuleisiin. Toivottavasti näin kaunis väri tekee paluun valikoimiin vielä joskus!

Pitkävartisesta versiosta tuli oikein kiva ja tykästyin niihin kovasti. Näillä langoilla saa kyllä aivan uskomattoman kivan väriyhdistelmän ja ohje oli napakan kaunis. Kalterit asettuvat vielä käytössä paikoilleen; en viitsinyt sukkia höyryttää, koska tykkään 7 Veljestä neuleiden napakkuudesta ja ne kuitenkin aina pehmenevät käytössä. Täydelliset minulle juuri näin! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti