sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Ruuhkaa ruudulla

Tänä keväänä ei ole kyllä katsottavista sarjoista pulaa ja niitä taitaa riittää pitkälti kesälle saakka. On hieno juttu, että uusia sarjoja riittää koko vuoden kierrolle. Tänä vuonna keväälle osuu kyllä melkoinen keskittymä erittäin herkullisia uutuuksia. Aloitetaan vaikka Twin Peaksillä.

Credit: hbonordic.com

Showtimen Twin Peaks alkaa HBO Nordicilla huomenna 22.5.2017. Mielenkiintoista nähdä millainen on paluu 25 vuotta myöhemmin Twin Peaksiin. Odotan sitä innolla, vaikka en muista edellisiä tapahtumia enää kovin tarkasti. Olen perinteisesti aina toisella kaudella tippunut täysin kärryiltä, mutta kokeillaan tällä kertaa näillä uusilla jaksoilla. Komean näyttelijäkaartin Davin Lynch on saanut Twin Peaksiin mukaan, joten kokemus tulee varmasti olemaan autenttinen.

Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com
Myös Bosch on tehnyt paluun HBO Nordicille kolmannen kauden jaksoin jo kuukausi sitten, mutta en ole vielä ehtinyt sen pariin. Olen lopetellut pari muuta sarjaa, aloittanut Empiren ja American Crime Storyn ja nukkunut iltaisin pitkät pätkät, joten sarjojen iltaseuraaminen on ollut vähän hidasta viime aikoina. Bosch on kuitenkin vuorossa hyvin, hyvin pian. Bosch on ollut viime vuosien rikossarjojen suurimpia suosikkejani.

Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com

Gilmore Girls on ollut kuntopyöräillessä viime ajat vähän tauolla, mutta olen siinä katsellut mm. Big Little Liesin sekä alkutalvesta Vikingsin jaksot, jos olin sattunut edellisenä iltana nukahtamaan. Talvella aloitin myös HBO:n Girlsiä ja pidin valtavasti ensimmäisestä kaudesta, mutta toisella kiinnostus jotenkin lopahti ja odottaa nyt uutta innostusta. Jatkan sitä kyllä ehdottomasti, sillä haluan kyllä nähdä miten tarina tästä kehittyy. Viikonloppuaamuisin järjestyy varmaan lähiaikoina tilaa, kun kevään sisustus- ja puutarhaohjelmat päättyvät. Niitä onkin ollut tänä vuonna todella vähän!

Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com

Kuntopyörräillessä on tällä hetkellä menossa FX:n FEUD: Bette and Joan, joka on nähtävillä myös HBO Nordicilla. Tämä on ehdottomasti yksi vuoden sarjatapauksia! Sarjassa Susan Sarandon ja Jessica Lange esittävät Bette Davisiä ja Joan Crawfordia, joilla on kiistoja ja hankaluuksia kuvatessaan elokuvaa What Ever Happened To Baby Jane? FEUD on ihanan autenttisesti kuvattu ja näyttelijät aivan mahtavia. Vielä on muutama jakso nähtävänä ja innolla odotan tälle jatkoa; seuraava kausi kertoo ilmeisesti Charlesista ja Dianasta...

FEUD: BETTE & JOAN © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
FEUD: BETTE & JOAN © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.

Ja vielä riittää katsottavaksi Fargoa, josta myös ehti kolmas kausi katsottavaksi jo kuukausi sitten. Fargosta täytyy ensin kahlata läpi myös kakkoskausi, mutta tämä FX:n Fargo on myös ehdottomasti kevään sarjatapauksia. Kolmannella kaudella Ewan McGregor tekee tuplaroolin ja sarja sijoittuu vuoteen 2010. On mahtavaa, että HBO Nordic tuo tarjolle näitä FX:n sarjoja. Omat suosikkisarjani tulevatkin tällä hetkellä lähes poikkeuksetta HBO:lta ja FX:ltä. Seuraavaksi odotellaan miten käy Kurt Sutterin uuden sarjan MC Mayansin, josta on nyt tehty pilotti. Toivotaan menestystä ja odotellaan jatkoa! Sitä ennen katsottavaa kyllä riittää...
 
Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti