perjantai 28. huhtikuuta 2017

3 x Anelmaiset

Tässä niitä nyt on; Anelmaisia kolmessa sävytyksessä. Kaipa näihin voisi valita oikeastaan mitä tahansa värejä joista tykkää, mutta sopivia kontrasteja niissä kyllä on hyvä olla. Kauempaa katsottuna kuviot hahmottuvat toki paremmin ja kaikki väriyhdistelmät tuntuvat aika lailla täydellisiltä!


Ensimmäisessä parissa oli 7 Veljestä verenpunaista, syklaamia, luonnonvalkoista, oranssia sekä Raita-langan karkkia. Ensimmäisessä parissa jo totesin, että raidalliseksi langaksi kannattaa valita lankaa, jossa ei ole valkoista. Joissain kohdissa valkoinen peittää kuviot, mutta annoin mennä nyt näin. Monissa raidallisissa langoissa onkin valkoista, joten sen välttäminen voi olla vähän haasteellista. Ihanat nämä ovat näinkin!


Toiseksi tein violetin version, jossa on mukana 7 Veljestä syreeniä, syklaamia, luonnonvalkoista, luumua sekä violettia Polkkaa. Myös tässä Polkassa oli mukana valkoista, mutta muuten Polkka kyllä käy hyvin näihin Anelmaisiin.


Oma suosikkini oli tämä ruosteinen versio. Tässä parissa oli mukana 7 Veljestä Terraa, oranssia, verenpunaista, luonnonvalkoista sekä harmaa-ruskea-oranssi Raita-lankaa. Näissä on minusta niin sävyt kohdallaan; ainakin minulle!


Kukat jätin näistä kaikista pois, mutta ihan kivojahan nekin ovat, jos niitä haluaa käyttää. Nauhoina käytin Red Heartin röyhelöhuivilankoja, joista voi napsaista sopivan pätkän. Niissä on sitten mukana kiiltoa ja paljettia, milloin mitäkin. Kyllä nämä Anelmaiset olivat aika mukavia neuletöitä; ehkäpä teen näitä taas joskus lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti