maanantai 4. heinäkuuta 2016

Uudet röyhelöt

Kokeilut röyhelöiden parissa jatkuvat. Kun on kerran näitä toinen toistaan ihanampia lankoja hankkinut, on niistä kyllä mukava työstää kaikenlaista. Näissä röyhelölangoissa kun on se hyvä puoli, että yksi yhteen huiviin menee yksi 100 gramman kerä, joten 100 grammaa lankavarastosta on tarvittaessa muutamassa tunnissa taiottu valmiiksi käsityöksi. Suosittelen! Ja aivan erityisesti kaikille huonosta omastatunnosta kärsiville kaltaisilleni lankahamstereille (tai no, välillä kyllä ihmettelen mikä se sellainen omatunto on tai joku itsehillintä...).


Tällä kertaa kävin kiinni Red Heart Boutique Sashay Tangoon. Langassa oli violettia ja viininpunaista sekä metallinhohdetta; aivan ihana! Ajattelin tehdä tämän huivin virkaten, mutta eihän siitä mitään tullut. Yllättäen virkkaaminen tuntui käytännössä neulomista vaikeammalle, joten luovutin ja siirryin neulomaan. Jotenkin jäin siihen tyyliin vaan koukkuun ja kokeillaan sitä virkkaamista ehkä joskus myöhemmin uudelleen.

Jouduin myös tarvikehankinnoille, koska akryylisistä 5,5 mm puikoistani toisesta puuttui kärki. Yksi huivi niillä kyllä jo valmistui, mutta Novitan postikuluttomuus houkutteli ja pistin uudet puikot tilaukseen. Tilalle sain sitten suosikkini metalliset. Olen niin vanhanaikainen, että en bambuista ja muovisista tai pyöröpuikoista niin välitä, vaan metallia niiden olla ja pitää. Paino ja kilinä vaan kuuluu asiaan.


Juhannuksena urakoin tämän huivin loppuun ja erittäin kaunishan siitäkin tuli! Näissä on niin uskomattoman kauniita värivaihtoehtoja, että seuraavaan työhön vaan haluaa käydä kiinni. Hmmm, olen miettinyt, milloinkohan Jenkkilässä ilmestyy Red Heartin lankakartta ja mitähän siinä mahdollisesti on luvassa... Omatunto ja itsehillintä; mitä ne ovat?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti