perjantai 29. heinäkuuta 2016

Pampuloita

Röyhelöinto jatkuu ja vaihteeksi kaivoin kaapista joskus halvalla poistomyynnistä ostamaani Novitan Pampulaa. Varastosta valitsin ensimmäiseksi Pampuloista oranssin perusteella vähän syksyisemmän värikatselmuksen, joka sisälsi myös mm. petroolia, pinkkiä sekä sammaleenvihreää. Värien sikermä näytti valmiina huivina todella hienolta!


Novitan Pampulaa neulotaan jokaiseen "rautatiekiskon" silmukkaan, kun Red Heartin langoilla on huiveja tehty neulomalla joka toiseen silmukkaan. Alkuun vähän epäilin voiko röyhelöä tulla näinkin, mutta kyllä se todellakin onnistui. Toki näin tiiviisti neulottuna lankaa kuluu enemmän, mutta röyhelöitä tuli joka tapauksessa riittävästi näinkin!Huivin lopullinen pituus on aina vähän yllätys, joten ensimmäisellä kerralla on luotettava langanvalmistajan ohjeisiin ja katsottava mitä langasta muodostuu. Pampula-huivi olisi mielestäni saanut olla ehkä hieman pidempi ja olen päätynyt siihen, että taidan vähän kaivaa lisää lankaa varastosta ja jatkaa sitä parikymmentä senttiä. Pituustoiveet riippuvat vähän huivin mallista sekä omista makumieltymyksistä, mutta tämän huivin kanssa tuntui, että se jäi omalla solmimistyylillä pikkuisen lyhyeksi.

 

Pampulaa löytyy lankavarastostani vielä ainakin sinisenä että musta-valkoisena, joten tästä kokeilusta on hyvä jatkaa! Tykkäsin kovasti tämän huivin värityksestä ja tässä on taas uusi huivi syksyä varten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti