keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Suomen lipun sininen

Nähtyäni Novitan ilmoituksia Nallen iki-ihanasta Suomen juhlavuoden väristä, olenkin odotellut postikuluttomia tilauksia Novitaan. Sellainen mahdollisuushan sitten tuli ja pistin upeat Suomen lipun siniset heti tilaukseen. Ainakaan tänä vuonna väri ei tullut Novitan perusvalikoimaan lankakartoissa, mutta ainakin Novitan verkkokaupasta väriä saa. Juhlavuosihan on vasta ensi vuonna, joten ehkä sitten. Hyvin tämä kyllä on ennakoitu, sillä käsityöthän juhlavuodella on kuitenkin aloitettava jo hyvissä ajoin.

Olen usein haaveillut kokeilevani Jussi-yllätyspussia ja tällä kertaa kun tilaukseni ei muilta osin ollut tavallisen suuri, kokeilin sitten onneani. Tuloksena oli kauniit perusvärit vihreä ja harmaa. Lottovoitto olisi ollut joku makea punainen ja violetti, mutta näillä mennään. Näistä saa kyllä kivoja pipoja tai raitoja villasukkiin. Muuta lankaa en sitten ihan oikeasti tilannutkaan, ainoastaan puikkoja.

Suomen lipun sininen oli tosiaankin ihan omanlaisensa sininen ja kieltämättä ihan oikealta livenä vaikutti. Itse ajattelin siitä työstää Suomi-aiheiset villasukat, joihin sain idean heti langasta kuultuani. Tämä on ihana idea ja väri saisi juhlavuoden kunniaksi olla mahdollisuuden mukaan kaikissa muissakin langoissa. Sehän olisi sellainen special vintage; keräilyharvinaisuus, jota on pakko hamstrata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti