tiistai 26. heinäkuuta 2016

Blueberry Hill

Tässäpä räsymattosukat nimeltään Blueberry Hill. Nimensä mukaisesti mustikan sävyjä ja nimi suoraan ihanasta Happy Daysistä, jossa tätä Fats Dominon kappaletta laulettiin vähän väliä. I found my thrill jne...

Pitkät räsymattosukat on tehty Nallesta, Nalle Taika-langasta sekä Nalle Luontopolusta. Varren alkuun käytin Kotivinkistä löytämääni katkojoustinneuletta ja se on tehty Nallen tummalla kanervalla. Muu sukka on tehty jo poistuneilla Nallen Taika-langan violetilla langalla sekä Luontopolun kanervalla. Näillä on vuoroteltu koko sukka kaksi kerrosta kerrallaan.



Sukista tuli sopivan naftit, koska liian löysät pitkät sukat eivät pysy kovin hyvin jalassa. Höyrytettynä kattilassa sukista tuli myös ihanan sileät ja pehmeät, joten suosittelen jälkikäsittelyä kyllä lämpimästi. Loppuviimeistelynä pohjassa on myös ABS-liukuestemaalia, jolla ei tarvitse liukastella. Itse ainakin tykkään niistä ja minulla on vuosia ollut vakiokäytössä Madeiralta tuotuja villasukkia, joissa on pohjissa kunnon liukuesteet. Ne eivät ole kuluneet pois villasukkien elinaikana, mutta nyt otetaan nämä ABS-lateksit vastaavaan käyttötestiin.

Itse tykkäsin näistä sukista kovasti; mustikkaa, kuten pitikin! Naiset ja herrat, Fats Domino ja Blueberry Hill:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti