keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Suomivillaa

Käväisin tässä tammikuussa useammassakin kaupassa katselemassa alennus- ja poistolankoja, mutta ne olivat jo menneet tai niitä oli vielä, mutta ilman mitään alennuksia. Suomivillasta innostuin kovasti yhtä siksak-vilttiä varten ja päähänpiston kun saa, onhan ne langat saatava vähän hinnalla millä hyvänsä. Mutta ei nyt kuitenkaan ihan millä tahansa hinnalla. Onneksi tarjouksia yleensä tulee vastaan, kun jaksaa vaan odottaa.


Paras löytämäni Suomivilla-tarjous tuli vastaan Novitan omasta kaupasta ja myös sellaisena, että kaikkia tarvitsemiani värejä oli riittävästi saatavilla. Tilasin melkoisen kasan tarvitsemiani ruskeanharmaata, ruskeaa sekä vaaleanruskeaa. Pitkään mietin luonnonvalkoisen ja vaaleanruskean välillä, mutta kokonaisuudessa vaaleanruskea lienee viltissä parempi. Ihanan pehmoisia sekä luonnossa todella kauniit värit!


Novitan kaupasta löytyi myös violettia Nostalgiaa, jota tilasin sen suunnittelemani viisi kerää. Eikä mitään muita heräteostoksia! Olen kyllä todella tyytyväinen itseeni. Todella tyytyväinen olin myös ostoksiini, sillä vähän huonolta alkoi jo näiden löytyminen sopivalla hinnalla vaikuttaa. Muutenkin aika huonon alennusmyyntikauden päätteeksi on mukava välillä onnistua!


Vähän jo aloittelinkin siksak-peittoa, kun tarvitsin käsityöksi viikonloppureisuun mukaan helposti kuljetettavan työn. Siksakin tekeminen on aivan ihanaa ja taidan siirtyä kunnolla niihin, kunhan vaan saan valmiiksi villatakin sekä ompelua odottavan tunikan. Suomivillasta kävi vain ilmi yksi uusi ongelma. Ainakaan näin kurkkukipuisena se ei tuntunut sopivan neuletyöksi. Sen verran villa pölisi, että se kävi auttamatta henkeen; samoin kyllä hajuvedet ja partavedet yms. Nähtäväksi jää miten käy jatkossa. Villalle en ole kyllä allerginen, mutta pölylle kyllä ja villalanka sitten pölisee näköjään muita enemmän. No, tehdään sitten vain pari kerrosta kerrallaan; jos maltetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti