keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Vihdoinkin valmista

Vihdoinkin on molemmat merelliset palmikkoneuleet valmiina ja voin onnellisena todeta, ettei tällä hetkellä mikään neuletyö odota viimeistelyä. Täytyy todellakin koittaa pitää kiinni siitä tavoitteesta; nämä ovat muutenkin melkoisia rutistuksia.


Näihin viimeistelyhommiin ei ihan pari tuntia riitä. Osa oli jo ommeltu aiemmin yhteen ja sunnuntaina käytin hommaan pari tuntia ja vielä maanantaina pari ennen kuin oli valmista. Kyllä siitä aika mukava tulikin; malli oli kyllä vähän vastahankainen ruttuisessa kauluksessaan, mutta eiköhän paita ole kuitenkin säiden viiletessä ihan mukava. Niin viime tinkaan jäi taas viimeistely, että kaveri on kohta kasvanut paidasta ulos eli joko on neulottava nopeammin tai siirryttävä seuraavaan kokoon; kohta varmaan jo miesten kokoihin.


Neuleiden valmistuminen on kyllä mukavaa; vaikkakin harvinaista herkkua. Arki-iltojen neulominen jää valitettavan vähiin; tuntiin tai muutamiin kerroksiin, mutta viikonloppuisin sitten enemmän. Arki-illat on täynnä valintoja kotitöiden, liikunnan ja käsitöiden välillä; onneksi niiden kanssa voi yhdistää muita juttuja, kuten musiikin. Tämän viimeistelyn kanssa toimi puolestaan Alice in Chains paremmin kuin Audioslave.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti