torstai 23. lokakuuta 2014

Jouluinen Pentik - omenapuita ja kanelia


Pari viikkoa sitten Pentikin tehtaanmyymälässä pystyi ihastelemaan ainakin jo osaa tuotteista, mutta nyt tämän joulun kaikki ihanuudet ovat esillä kuvaston muodossa. Ja ostettavissa verkkokaupasta ja varmaan myymälöissäkin. Tämän joulun Omenapuu-kuvio on todella kaunis!


Omenapuu oli myös livenä tekstiileissä ja keramiikassa aivan upea! Ja se mikä on parasta, kuvio on kuitenkin sen verran monikäyttöinen, että tuotteet soveltuvat muuhunkin kuin jouluun. Kävin samalla katsastamassa myös Pihlaja-keramiikan, mutta se ei samalla tavalla sykähdyttänyt kuin tämä. Tekstiilinä Pihlaja-tuotteet ovat kyllä nekin todella kauniita.

Täytyy miettiä voisiko jostain löytää tilaa vielä yhdelle ihanalle tarjoiluastialle tai ehkä purkille. Ehkäpä näitä Joulupuu-juttuja löytyy voittona perinteisestä joulubingosta; lahjoille ja mahdollisille bingovoitoille,kun löytyy aina tilaa. Keittiöpyyhkeitä on myös viime aikoina osunut kohdalle niin monta kaunista, että niistäkin on vähän niin kuin ylitarjontaa kotona. Toisaalta, nyt niitä on tullut käytettyä leivonnan myötä paljon enemmän kuin vuosiin.


Aivan ihana uutuus on Joulukuusi-kynttelikkö. Se on yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja tällä hetkellä perinteisen joulukuusen tilalle on beaglenpennun vuoksi ehkä kokeiltava jotakin sellaista versiota, joka ei pidä sisällään mitään jyrsinnän mahdollisuutta. Tämä on kuulemma livenä yllättävän suuri, mutta itse en sitä vielä ole nähnyt. Lisäksi toivoisin siitä ensin jonkin pienen alennuksen!

Toinen aivan ihana tekstiili on Kaneli. Tässä on kyllä aivan mahtavat värit! Lisäksi upeita kynttilöitä on tullut lisää, kuten nämä Juhla-pöytäkynttilät sekä kivenmalliset Tunturi-kynttilät. Peruskynttilävalikoimaa syksyn ja talven varalle lyhtyihin kävin jo uusimassa Ikeassa, mutta ainahan näille kauniille Pentikin ja Maria Drockilan kynttilöille löytyy omat paraatipaikkansa. Ne ovat vaan yleensä niin kauniita, ettei niitä oikein raaskisi polttaa!



Aivan ihanalta näyttää Pentikin etusivulla komeileva Kaneli-tarjotin. Tarjottimiakin minulla on jo monta erilaista, mutta niin on käyttötarkoituksiakin! Ja ainahan sitä voi haaveilla kaikesta kauniista. Vieläköhän näitä olisi joulun jälkeen alennusmyynneissä jäljellä? Taitavat loppua sitä ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti