perjantai 17. lokakuuta 2014

Kanervaisia kerroksia

Olen päivittäin jatkanut klassikkoneulettani aina iltaisin ja etenkin tietysti viikonloppuisin. Ihmeellisen hitaasti työ on kuitenkin edennyt, sillä olen vasta päässyt ensimmäiseen hihaan asti. Neule ei ole mikään erityisen vaikea, mutta ilmeisesti kerroksia piisaa.

Toisen etukappaleen lyhennetyistä kerroksista meinasi tulla kylläkin kompasinkivi. Ensinnäkään tässä tapauksessa peilikuvana neulominen ei ollut ollenkaan niin yksinkertaista kuin yleensä muissa töissä. Sehän ei vaan onnistu suoraan peilikuvana eikä varsinkaan ilman mitään ohjeita siitä miten se on ajateltu tehdä. Yleensähän Novitan ohjeissa on yksinkertaisemmatkin jutut selitetty aika tarkkaan. Monen kokeilun ja purun jälkeen totesin, että teen lyhennetyt kerrokset varmaan ihan väärin tai ainakin poikkeuksellisesti, mutta tällä kertaa ei videoistakaan ollut apua. Ensimmäisessä kappaleessa ne onnistuivat ihan hyvin, mutta käänteisenä hommasta ei tullut mitään. Mutta kun riittävän monta kertaa purkaa ja kokeilee uudelleen, joku keino löytyy. Teen lyhennetyt kerrokset varmaan edelleen ihan väärin, mutta jäljestä tuli ainakin ihan ok. Tätä asiaa pitää kyllä selvittää enemmän!


Viikonlopun neulontatuokioita on kiva taas jatkaa Metal Evolutionin uusintojen parissa. Tänä viikonloppuna ei ole kotona tarjolla kurpitsapiirakkaa eikä varmaan Irish Coffeetakaan, koska olemme menossa kavereille kylään. Toisaalta koskaan ei tiedä mitä on tarjolla! Ainakin lauantai-aamun sekä päivän neulontahetket ovat paikallaan, joten eiköhän tämä työ taas muutaman kerroksen edisty. Lanka on ainakin ihana kanerva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti