keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Valmista ja tulevaa

Olen niin tyytyväinen, olen taas kerran saanut viimeistelyjä myöten valmiiksi yhden neuleen. Jokohan sen voisi toivoa muodostuvan ihan tavaksi asti. Tyytyväinen olen nyt joka tapauksessa eikä tällä hetkellä minulla edes ole pääteltävien töiden ruuhkaakaan!


Valmiiksi tuli siis miehen ns. grungeneule. Nämä isot työt ovat kyllä mukavia, kun neulomista riittää eikä aina tarvitse kaventaa tai päätellä silmukoita. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja välillä voi tehdä vähän pienempiä töitä.


Olenkin nyt alkanut urakoida uusimman Novita-lehden Jacques Cousteau -pipoja. Ihan vaihteeksi taas todella mukavaa neuloa 7 veljestä -langalla ja työkin on siitä mukava, että siinä ei pahemmin ole pääteltävää ja työkin valmistuu suunnilleen yhdessä vapaapäivässä. Olenkin näitä jo muutaman tehnyt kaapista löytyneistä jämälangoista, yksi kerä riittää. Malli on sen verran hyvä, että ajattelin itsellenikin tehdä pari sellaista parista erilaisesta viininpunaisen sävystä. Lisäksi piti ihan netistä tarkistaa minkä värinen oli ihan oikea Jacques Coustean pipo ja tottahan nyt pari oikeaa punaistakin pitää saada valmiiksi!


Viikonloppuna luin Novitan keskustelupalstalta, että ensimmäiset ovat jo nähneet syksyn värikartat ja luvassa on toiveideni täyttymys eli Nalle-lankaan on uutuusvärinä tulossa kanerva. Varoittelinkin jo kotona, että sitä on pakko hamstrata! Toinen sykäyttävä uutuus on myös 7 veljestä lankaan tulossa syklaami. Ilmeisesti Nallen raitalankoja on luvassa enää vain Taikaa, mutta 7 veljestä -sarjaan on tulossa Viidakko, jota odotan kyllä mielenkiinnolla. No, odotellaan, kun värikartat virallisesti julkaistaan ja etenkin sitä kun niitä pääsee kaupan hyllyyn hypistelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti