maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pajunkissoja ja Pentikin pupuja

Mukava viikko edessäpäin, kun työpäiviä on vähän ja edessä pitkä viikonloppu. Töitä toki on paljon lopuille kolmelle päivälle, mutta onhan nämä kevään pyhät sellaisia, joita on aivan ihana odottaa. Perinteiseen tapaan pääsiäisenä avataan grillikausi ja muutenkin uskoisin, että paljon muutakin syötävää on luvassa!Pari satsia pajunkissoja on saapunut meille kotiin muutaman viikon aikana. Kevät on vaan jo lämmin ja pitkällä, että virpomista varten kerätyt piti säilyttää parvekkeella, jotta eivät aivan räjähdä. Pari viikkoa sitten kerätyt olivat vielä maljakossa sisätiloissakin todella kivoja ja kestivätkin viikon verran. Kevät on jo pitkällä, mutta ei voi kyllä valittaa!


Minulla ei hirveästi ole pääsiäiskoristeita, mutta tänä vuonna olen saanut sellaisia lahjaksi. Ihana askarreltu pupu pääsee koristekokoelmaani, joka vuosittain kaivetaan kaapista. Siihen kuuluu päiväkotitöitä, jotka on vuosittain kiva ottaa esille. Lasten askartelut ovat ihan parhaita!


Sain lahjaksi myös kolmikon Pentikin pupuja. Pitäähän sitä aina olla jotain pientä jokaiseen vuosittaiseen juhlaan, mitä kaivaa esille! Olen haaveillut Pentikissä myytävistä koristemunista jo pidempään ja ehkä jonain päivänä raaskisin sellaisen yhden itselleni hankkia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti