sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Novitan kevätkattaus

Viime viikolla postiluukusta kolahti Novitan Kesä-lehti. Lehti oli täynnä kesäiloa, paljon pastelleja ja todella paljon pitsiä. Omat suosikkinumeroni sijoittuvat sinne syksyyn ja talveen, mutta kyllähän sitä aina löytää jokaisesta lehdestä jotain mielenkiintoista.


Ihan nättejähän ne pitsineuleet ovat, tekeminenkin vielä menettelisi, jos olisi riittävästi aikaa. Ne eivät vaan sovellu muutaman kerroksen iltaneulomiseen. Niiden kanssa on jotenkin mielestäni todella vaikeaa pysyä kärryillä missä kohtaa milloinkin on menossa. Siksi olenkin jättänyt ne viime vuosina ihan suosiolla tekemättä. Pitsineuleet eivät vaan kuulu suosikkeihini. Lehdessä niitä oli kyllä sitten todella paljon, eikäs siinä mitään, kesäneuleitahan ne juuri ovat.


Omat suosikit olivat taas jälleen kerran miesten ja poikien neuleet. Taisivat myös olla kyseisen kategorian ainoat edustajat. Tuttuun tapaan niitä oli taas suorastaan liian vähän. Mutta ei se haittaa, sillä nämä olivatkin todella kivoja. Lisäksi Jacques Cousteau -pipostakin tuli heti tilaus; taidankin tehdä sen seuraavaksi.

Sen jälkeen vuorossa on miehen ja pojan palmikkoneuleet. Niitä en olekaan tehnyt vähään aikaan ja nämä olivat kyllä todella kivat. Ja mikä ihana tekosyy hankkia oikeaa lankaa!

Ja mikä parasta, seuraavaksi syksy tulee taas! Jaa-a, mitenköhän sitä jaksaa odotella tulevan syksyn uutuuslankoja ja -värejä. Toivotaan paljon violettia ja erityisesti kanervaa! Vähän jotain ihanaa raidallista nallea sekä jotain mukavaa ruskeasävyistä; mutta ehdottomasti sitä kanervaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti