keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevättalven lukukokemuksia

Helmikuu on siitä mahtava kuukausi, että se on lyhyt ja sen aikana päivästä tulee taas pitkä. Helmikuun lyhyyden huomaa siitä, että kun lehtien uudet numerot ilmestyivät aivan hetki sitten, niin johan tässä alkaa taas jo uusi kierros.

Ja todellakin nämä helmikuun lehdet ovat niin paljon energisempää luettavaa kuin tammikuun. On ihania kukkia, värejä ja kaikkea tulevaa. Pidän muutenkin valtavasti lehtien lukemisesta ja nautin hyvistä kuvista. Sukulaisten lehtivaihdon kautta minulle päätyy vielä aikamoinen kasa muuta luettavaa omien tilausten lisäksi.

Maaliskuu tuo mukanaan monen lehden puutarhan lisänumerot ja olenkin ne heti mainoksista tilannut. On Koti & Puutarha -lehteä (Koti & Keittiö -lehden peräti kolme lisänumeroa), Glorian Kodin puutarhaa sekä Kodin Kuvalehden puutarhaa. Lisäksi tietenkin postitse tulee Viherpeukaloiden kuvasto; voi tätä uuden vihreän kauden juhlaa. Luin myös, että Glorian Koti uudistuu. Toivottavasti onnistuneesti, kuten Unelmien Talo & Koti. Toisaalta, pidin myös vanhasta Talo & Koti -lehdestä ja tämä uusi on aika erilainen; voisin pitää kyllä lehdistä molemmat. Novitan sivuilla oli jo kuvia  uudesta Novita Ipana -lehdestä ja siinä oli aivan ihania malleja, joten tilasin sen heti. Ja vielä ennen pääsiäistä pitäisi saapua Novitan Kesä -lehti.

Ihana pääsiäinen siis tulossa; valtavasti kaikkea uutta luettavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti