perjantai 22. helmikuuta 2013

Hollywoodin tavisgalleria

Sunnuntaina he kaikki ovat varmasti säihkyviä ja upeita; joku upeampi kuin toinen Versacessaan, Diorissaan tai Armanin puvussaan. Oscar-gaalan punaisella matolla häikäisevät kaikki. Mutta 4.2.2013 järjestetyssä Nominees Luncheonissa heistä monet näyttävät ehkä yllättävänkin tavallisilta. Etenkin kaikki yhdessä.Pari viikkoa ennen gaalaa ehdokkaat kokoontuvat akatemian vuosittaiseen Nominees Luncheon -tilaisuuteen. Siellä tavataan lehdistöä ja otetaan ryhmäkuva. Tämä Hollywoodin tavisgalleria on hauska, sillä ihmisjoukkoon hukkuu siinä Angelina Jolie kuin Kate Winsletkin tai Johnny Depp ja Brad Pitt; kuka milloinkin on ehdolla. Yllättävän tavallisilta siis näyttävät monet suuretkin tähdet.

Tämän vuoden ryhmäkuva löytyy täältä:

Nominees Luncheon 2013

Itse bongailen vuosittain kuvasta huvikseni ja ihan silkasta mielenkiinnosta lähinnä ketkä näyttelijät ja ohjaajat minäkin vuonna on olleet paikalla; ja kuka ei. Suurin osa ei tilaisuutta jätä väliin ja joitakin saa etsiä kuvasta todella kauan; jolloin se löytäminen hauskinta onkin.

Kun kuvaa on aikansa katsellut, tämän vuoden kuvasta löytyy mm. Bradley Cooper, Hugh Jackman, Joaquin Phoenix, Denzel Washington, Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Christoph Waltz,  Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Quvenzhané Wallis, Naomi Watts,  Amy Adams, Sally Field, Anne Hathaway, Helen Hunt, Jacki Weaver, Ben Affleck, Ang Lee sekä Steven Spielberg.


Tässä myös muita aiempien vuosien tavisgallerioita:

Nominees Luncheon 2012 (mm. Brad Pitt)
Nominees Luncheon 2011 (mm. Natalie Portman)
Nominees Luncheon 2010 (mm. Colin Firth)
Nominees Luncheon 2009 (mm. Kate Winslet)
Nominees Luncheon 2008 (mm. Viggo Mortensen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti