sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Vaahtokarkkisukat

Neuloin äskettäin Novitan Raita-langan ihanasta uutuuslangasta Novitan ohjeen mukaiset Vaahtokarkkisukat. Lankana on tietysti mausteet, joka ovan huikean kaunis kevään uutuusväri. Kyllä tällaisista väreistä on aivan mahtavaa neuloa!


Itse vaahtokarkkisukat osoittautui yllättävän työlääksi neuloa. En jotenkaan huomannut, että sukkien koko etupuoli on kennoneuletta ja se on osittain aika hidasta neuloa; taas niitä apupuikkoja... Takapuolella taas on aivan ihan kierretyllä joustinneuleella tehty kuvio, jota aion hyödyntää kyllä myöhemmin jossain muissa töissä uudelleen. Kennoneule saa taas jäädä kyllä odottamaan. Vaikea uskoa, että olen tehnyt kennoneuleella joskus kokonaisen villapaidan...


Kennoneuleen rasittavuuteen nähden sukista tuli kyllä yllättävänkin kivat. Kennoneule näyttää ihan hauskalle, vaikka neuloessa se ei tuntunut kovin kummoiselta. Sukan takaosasta tuli kyllä niin hieno kuin kuvittelinkin. Sitä on myös hauska tehdä ja tällä tavoin tehdyt kavennukset ovat kyllä todella kiva idea!

Mausteista on neulottava kyllä jotain lisää lähiaikoina! Räsymattona siihen olisi kiva yhdistää mukaan jotain oikein kivaa syksyistä! Todella ihana lanka; toivottavasti säilyy valikoimissa vähän pidempään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti