tiistai 3. huhtikuuta 2018

Banaanipuusta totta!

Plantagenin taannoisen viherkasvitarjouksen myötä löysin itselleni vihdoin oman banaanipuun Tammiston myymälästä. Tarjolla olevat banaanipuut olivat vielä isojakin ja tarjouksessa hinta oli oikein mukava. Jonkin aikaa sain banaania etsiä, mutta nyt vihdoin tärppäsi!


Joskus meillä on banaanipuu ollutkin, mutta jostain syystä eivät ole meillä kestäneet. Muistelisin, että aiemmat kokeilut ovat olleet aiemmissa asunnoissa ja tämä olisi nykyisen ensimmäinen. Banaanit ovat usein herkkiä tuholaisille, mutta ainakin toistaiseksi tämä uusi tulokas on vaikuttanut oikein siistille. Yritin laittaa sen kuitenkin erilleen muista kasveista, mutta valoisalle paikalle. Kohta puolin tilaakin vapautuu enemmänkin, kun osa kasveistani voi taas siirtyä kesäksi parvekkeelle.


Ehdin jo tilata myös Viherpeukaloista banaanintaimen ja se on tulossa myöhemmin huhtikuussa. Viherpeukaloiden taimet eivät ole kovin suuria saapuessaan, mutta ne ovat erittäin laadukkaita. Niissä ei ole tuholaisia ja tuntuvat kasvavan erittäin hyvin. Siksi ei kyllä harmita yhtään! Plantagenin banaanipuu oli taas niin suurikokoinen, että en vain yksinkertaisesti voinut jättää sitä kauppaan.


Jos viikunoissa on ihana tuoksu, niin kyllä on tässäkin! Työhuone tuntuu niin vehreälle, kun sinne astuu. Vihreän tuoksu on vaan niin huumaava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti