torstai 19. huhtikuuta 2018

Paluu Westworldiin

Westworld palaa toisen kauden merkeissä ensi maanantaina 23.4.2018 HBO Nordicille. Näin ensimmäisen jakson ennakkoon ja paluu on oikein lupaava. On erittäin kiinnostavaa nähdä miten tarina jatkuu toisella kaudella, kun Westworldin maailma romutettiin ensimmäisen kauden viimeisissä jaksoissa. Westworldin huvipuisto oli kuitenkin niin olennainen osa ensimmäistä kautta, mutta mitä luultavammin hyvät hahmot ja kerronta pitävät huolen tarinan viihdyttävyydestä. Ainakin toisen kauden alku lupasi hyvää!

photo credit: John P. Johnson/HBO - credit: hbonordic.com
Suosittelisin melkein kertaamaan ensimmäisen kauden tai katsomaan ainakin sen viimeisen jakson uudelleen. Itse en sitä tehnyt ja aika paljon joutui muistia katsellessa kaivelemaan. Luultavasti kertaan viimeisen jakson tuossa välissä ennen kauden kakkosjaksoa. Kauden päätöksen loppupuolen kyllä muistan, mutta Westworld on täynnä henkilöitä tai "henkilöitä", joten kaikista en meinannut aina muistaa, mitä he olivat miehiään tai naisiaan. Myös tarinan kerronnassa oli vähän miettimistä, että millä tavalla juuri Westworldissa ajassa siirrytään eteen ja taaksepäin tai jopa käydään sitä uudelleen. Westworld ei ole mikään helppo sarja, mutta sitä ei kannata pelästyä. Westworld on tarkoitettukin katsottavaksi useamman kerran uudelleen.

photo credit: John P. Johnson/HBO - credit: hbonordic.com

Spoilereista on varmasti taas jälleen kerran pelkoa, joten jaksot on syytä katsoa aina heti maanantaisin. On harmi, että monien tiedotusvälineiden yleistä huvia on nykyään juonenkäänteiden paljastaminen heti ensi-illan jälkeen. Kaipaan kyllä entistä tapaa pitää siinä muutaman päivän tauko. Kaikki kynnelle kykenevät katsovat jakson heti kuin mahdollista, mutta aina se ei onnistu. Eikä varsinkaan silloin, kun huomioi esimerkiksi aikaeron. Kaikki on niin globaalia nykyään ja vaikka kaikki on yhtäaikaa saatavilla ympäri maailmaa, jotkut silti nukkuvat edelleen ja käyvät töissä. Toivotaan, että Westworldissa aika malttaa pysähtyä edes pieneksi hetkeksi!

photo credit: John P. Johnson/HBO - credit: hbonordic.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti