perjantai 4. syyskuuta 2015

Syksyn lankojen lumo


Ensimmäinen repsahdus syksyn lankoihin on täten tapahtunut. Tavallaan ostin lankaa kyllä ihan tarpeeseen, sillä tarvitsin huivityöhön muutaman lisäkerän Jokea, mutta ihana uutuusraitalanka on ihan puhdasta repsahdusta. Olen huomannut, että moni muukin on siihen kovin ihastunut. Enkä kyllä ihmettele yhtään, sillä värit ovat aivan ihanat!

Ja kyllä on tässä uudessa Joki-langassakin. Aivan mahtava tämä kirjava luumu-petrooli; ehkä petrooli on myös aika turkoosiin vivahtava, mutta aivan kerrassaan hurmaava väriyhdistelmä. Tätä samaa värikirjoa toivoisin myös muihin lankoihin, kuten vaikka 7 Veljestä perheeseen ja Nalleen. Hamstrasin tätä ihan kohtuudella (tällä erää) vain muutaman kerän; samoin kuin huivityöhön tarvitsemaani täydennystä eli kirjavaa kanervaa ja vihreä-okra-petroolia, jota onneksi löytyi vielä poistokorista. Nythän huikeat tarjoukset ovat jo hyvin suosineet ja nämäkin sain ns. ilman alvia eli parinkymmenen prosentin alennuksella Anttilasta. Ilokseni myös huomasin, että vihdoin ja viimein langat ovat saapuneet myös Netanttilaan. Tällä erää vain näitä uutuuksia, mutta toivottavasti tulevaisuudessa niitä on suurempikin valikoima. Samalla systeemillä toiminee nykyään Prismankin verkkokauppa; sinne ei tosin syksyn uutuuslangat ole vieläkään saapuneet.Yhteishyvän huivikilpailua varten siis hankin vähän näitä ihanuuksia. Lähinnä haluan vain osallistua hyvään tarkoitukseen ja kokeilla siihen ideaani. Olen työn jo aloittanut ja kyllä on syytäkin, koska kohtahan töiden pitää olla jo perillä. Tarkoitus on huivia tehdä näistä kolmesta väristä, mutta täytyy vielä katsoa, josko huivi pitäisi tehdä vain kahdesta eri langasta. Ajattelin hakea vähän syksyn tunnelmaa, joilloin okra-lanka on kyllä siinä mielessä ehdoton, mutta täytyy katsoa kuinka se taipuu näiden kahden muun kaveriksi.


Ja sitten se raitalanka! Niitä keriähän voisi katsella ja hypistellä kaiket päivät. On hauskaa, kuinka todella erikoiselta kuulostava väriyhdistelmä (kanerva-vihreä-sinappi) voi vain näyttää niin ihanalta. Nyt vain kuumeisesti mietin mitä ihmettä näistä keristä raaskisin neuloa. Sukat kenties tai jotain sellaista, jota voisi ihailla aina. Siis jotain muuta kuin pelkät kerät...

(niin ja korin pohjalla on muita lankoja; ihan korin täydeltä ei näitä sentään tullut - vielä - hamstrattua)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti