tiistai 23. kesäkuuta 2015

Unelmien Omenapuu

Käväisin tosiaan jokin aika sitten Pentikin tehtaanmyymälässä katselemassa Omenapuu-sarjaa. Aikomuksena oli tosiaan ostaakin se Omenapuu-sarjan piirakkavuoka, mikäli se silmää miellyttää; ja kyllähän se miellytti. Ylipäänsä sarja on todella kaunis, mutta astioiden hankinnoissa pitää raja vetää jonnekin. Yhdelle ihanalle jutulle on toki aina tilaa!

Kävin sarjaa katsomassa Pentikin myymälässä jo aiemmin keväällä, mutta esillä oli ainoastaan mukeja ja lautasia. Nekin ovat todella kauniita, mutta niitä on myös kotona riittävästi. Niissäkin oli toki nähtävissä sarjan ihana kohopintainen kuvio, joka todella kiva ja tavallisesta poikkeava juttu tänä päivänä. Piirakkavuoka on myös todella suuri (halkaisija 30 cm) ja sopii myös muuhun tarjoiluun, koska on aika kulhomainen. Mustikka-sarjasta minulla on myös samanlainen ja se on yhtä lailla monessa käytössä. Pieniä kulhoja jäin vielä miettimään ja ehkä jonain päivänä voisin ne hankkiakin! Kyllä tämä vaan on niin kaunis sarja!
Olen myös ihastellut sarjan todella kivoja keittiötekstiilejä, kuten keittiöpyyhkeitä. Myös Mustikka-sarjaan niitä kuuluu, mutta tällä hetkellä tekstiilejä on niitäkin erittäin hyvät varastot. Kovin kestäviäkin ovat vielä, kun eivät edes kulu puhki millään! Sitä kulumista odotellessa voi haaveilla omenapiirakasta. Se on siitä hyvää, että vaikka satokausi ei omenoita toisikaan, niitä saa kunnollisia vuoden ympäri kaupasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti