perjantai 14. helmikuuta 2014

Vaaleanpunaista shampanjaa

Johan siitä viikko on vierähtänyt, mutta viikko sitten jätin pitkäaikaisen työn taakseni. Uusi työni odottaa tuossa loman jälkeen ja vähitellen olisi alettava uutta kohti orientoitua. Sen kummemmin ei tullut asiaa juhlistettua kuin vaaleanpunaisilla tulppaaneilla ja shampanjalla sekä tietysti olympialaisten avajaisilla, jotka kyllä päättyivät jopa komeampaan ilotulitukseen kuin Pekingissä.


Erittäin pitkään samassa työssä viihtyneenä koin, että oli aika siirtyä elämässä eteenpäin. Kausimuotoisessa työssä kun alkaa tuntua, että kaikki kortit on käännetty, on itselle löydettävä aivan muuta ajateltavaa. Mutta kyllä siihen vaihtamiseen liittyy haikeita hetkiä, kun samassa paikassa on ollut kauan; vaikka sitä kuinka kaipaa elämäänsä uutta.

Tämä viikko onkin sitten mennyt lepäillessä ja olympialaisia seuratessa. Iän myötä on kyllä todettava, että enää ei kyllä kroppa kestä edes puolta päivää telkkarin katsomista. Ehkä se on hyvä niin, mutta nämä kisat on kuitenkin vain kerran neljässä vuodessa. Iltaisin kyllä onkin ollut helpompaa, kun samalla voi sujuvasti itse kuntopyöräillä. Neuleprojektitkin kun ovat vähän vaiheessa eli odottavat päättelyä, niin on ollut vähän vaikea niihin hommiin inspiroitua. Olen kyllä ottanut tavoitteekseni tehdä ensi viikolla pääosan odottavista lankojen päättelyistä. Tällä viikolla sain valmiiksi jo neuleshaalin päättelyineen sekä olen myös aloittanut koiran neuleen viimeistelyhommat. Harmi kyllä todellakin, että ne viimeistelyhommat eivät vaan ole niin mukavia kuin itse neulominen...


Vielä on runsas viikko kisoja jäljellä ja niiden myötä päättyy toistaiseksi oma elämänvaiheeni urheilun parissa. Eihän se urheilu elämästäni mihinkään poistu, vaikka työ ei urheiluun enää liitykään. Lisäksi vanhan penkkiurheilijan rakkaus urheiluun teki kyllä ripeän paluun, kun uusi työ löytyi. Sanotaanko näin, että nythän sitä urheilua taas aletaankin seuraamaan! Joskus on vaan kokeiltava muuta, jotta jaksaa taas innostua ja samalla sitä saa myös monta muuta innostavaa uutta asiaa elämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti