perjantai 21. helmikuuta 2014

Neilikat - leikkokukkien ykkönen

Tulppaanien sijasta nappasin viime viikolla kaupasta matkaan Reilun kaupan neilikoita. Neilikoista ei voi muuta sanoa kuin että ne ovat varmasti leikkokukista ykkösiä. Ensinnäkin todella kauniita, edullisia, värejä löytyy lukemattomia ja kestävyys on ykkösluokkaa; niitähän ei oikeastaan tarvitse hoitaa mitenkään. Vettä kun lisää muutaman kerran, se on siinä!


Neilikoiden värin suhteen päädyin taas suosikkiini eli tuohon vuoden väriin. Voiko mitään muuta valitakaan! Nyt neilikat ovat nököttäneet ruokapöydässä jo yli viikon ja ovat edelleen aivan terässä; nuput ovat auenneet ja ovat kyllä niin kauniita. Olen kokeillut niitä myös parvekkeella kesäisin, mutta eivät oikein ole siellä menestyneet. Joinain vuosina ovat kuivuneet täysin ja joskus eivät taas ole juuri kukkineet, mutta onneksi leikkokukkina ovat aivan parhaita. Ja tietysti se Reilun kaupan idea on kannattamisen arvoinen!


Näitä neilikoita täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla useamminkin. Nyt onkin tapana ollut pitää leikkokukkia ruokapöydällä ja aina vaan parempi mitä pidempään kestävät. Kauniita ja kestäviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti