tiistai 28. tammikuuta 2014

Vuoden väri

Huikeaa, Pantonen vuoden väri 2014 on oikea supersuosikkini; Radiant Orchid. Jos pitää valita, päädyn aina kukissa mieluiten tähän. Ihana punertava violetti, jota orkidean väri kuvaa täysin. Talven toiset tulppaanitkin olivat samaa väriä! Ja ihan sattumalta ennen kuin tiesin Pantonesta mitään.


Ilmeisesti vuodesta 2000 lähtien Pantone on valinnut vuoden värin ja aika hyvin ovatkin ajan hermolla olleet. Tämä orkidea on kyllä ikisuosikkini aivan peruspunaisen lisäksi, joka sekin on muuten ollut vuoden väri vuonna 2002. Klassikko mikä klassikko!

www.pantone.com

www.pantone.comTalven toinen tulppaanikimppu olikin aivan ihana ruokapöydällä, koska oli tismalleen samaa sävyä kuin ruokapöydän vakiovarusteena olevat orkideat. Plantagenistakin tulee koko ajan ihania orkideamainoksia, mutta eihän niitä uskalla käydä hakemassa, kun säät ovat niin kylmät. Helmikuun myötä sentään alkaa talven loppukin häämöttää; eihän tämä kylmyyden kauheus voi vappua pidemmälle kestää.


 

Mutta eiköhän näin vuoden värin myötä saa näitä ihanuuksia santsata enemmänkin vuoden mittaan. Tämän vuoden väri on kyllä aika helmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti