perjantai 17. tammikuuta 2014

Langalla

Vaihdoin jouluksi valmistuneen shaalin myötä puikoille valkoisen langan. Sain ne syksyllä toisten lankojen mukana ja kun pyörivät kaapissa irrallaan, ajattelin tehdä ne pois. Lisäksi on ollut jotenkin mukavaa tehdä yksinkertaista neulontatyötä iltaisin, kun elämä on muuten ollut aika kiireistä!


Shaalin lankana on Red Heart Soft ja sitä on ollut todella mukava työstää. Shaaliin lankaa kuluukin mukavasti useampi rulla niin pääsevät kaapista kuljeskelemasta.


Joulun alla tein koiralleni jouluneuletta Novitan Luontopolun joulupuu-langasta. Ihan pukinkonttiin se ei ehtinyt ja jäikin sitten sille tielleen. Muuta ei puutu kuin puntit, joten paljosta ei ole kiinni. Niiden kimppuun käyn sitten heti shaalin valmistuttua.

Lankaostoksiin sorruin taas, kun olen tässä odotellut, että kyseisen Luontopolun ihanat langat putoavat poistomyynteihin. Niinhän siinä sitten kävi, että Sokoksen verkkokaupassa niitä alettiin myydä oikein sopivaan hintaan, johon ei auttanut kuin tarttua. Tilasin usempaakin sävyä eli joulupuuta, kanervaa ja tuohea; siinä taas mukavasti lankakaappiin täytettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti