perjantai 8. marraskuuta 2013

Pentik vei taas sydämen

Tänä vuonna Pentikin joulutuotteet kolahtivat taas täydellisesti omaan makuuni. Silmiini kun osui kuva tästä ihanasta kranssikuviosta, sydämeni oli viety. Kävinkin heti ostamassa itselleni uuden tarjoilulautasen; piirakkavuoka tämä oikeasti on, mutta tykkään ilmeisesti isommista piirakoista!

Samaan sarjaan kuuluu myös purkki ja kulho, joista varmaan kulhon käyn itselleni vielä hankkimassa. Kuvio on kerrassaan niin kaunis, etten voi kyllä vastustaa! Samaan Kranssi-sarjaan kuuluu myös lasitavaraa, kuten lyhtyjä ja maljakoita sekä kauniita tekstiilejä. Saatavilla on myös kaunista taidekeramiikkaa; kaikkea aivan ihanaa siis!

Tästä joulukuvastosta osuivat kyllä värit ja kuviot niin kohdalleen omaan makuuni; joka vuosi ei niin sentään käy. Tässä on kyllä toinen aivan poikkeuksellisen kaunis sarja Puolukka-sarjan rinnalle, joka vei sydämeni kahtena jouluna. Lasitavaraa meille ei valitettavasti enää mahdu, mutta kyllä parille pienelle käyttökeramiikalle aina tilaa ja erityisesti käyttöä löytyy ja ehkä tyynynpäällisille. Pentikin joulukuvastoon voi tutustua Pentikin sivuilla; aina saa haaveilla!

www.pentik.fi4 kommenttia: