lauantai 23. maaliskuuta 2019

Kevätsäteitä

Talvella Kotivinkissä oli mukava ohje Merja Ojanperän Kevätsäteet-sukista. Teinkin näitä sukkia sitten talvella kaksi paria ja tykästyin kyllä kovin ohjeeseen.


Yleensä neulon 7 Veljestä -langalla kolmosen puikoilla, mutta tällä kertaa jouduin 7 Veljestä Aapo -langan kanssa kokeilemaan isompia puikkoja. Ensimmäisen parin neuloin nimittäin Adlibris Socki Stonewash -langalla ja tuloksena oli aika napakat sukat. Napakkuus on sinänsä monissa sukissa ihan hyvä juttu, mutta nämä sukat tulisi mielestäni olla vähän löysemmät. Niinpä kokeilin sitten löysempää versiota ja sellainenkin onnistui hyvin!Langoista Novitan 7 Veljestä Aaposta oli talvella tullut taas kivoja uusia värejä. Näitähän myydään K-Citymarketin Arjen säästöillä ja niitä voi jäädä sen jälkeen myyntiin tai sitten ei. Tällä kertaa tarjolla oli mm. kiva violetti sekä kaunis vaalensininen/turkoosi lanka. Ostin tietenkin molempia. Myös Adlibriksen Socki Stonewash on aivan ihastuttava lanka. Tykkään sillä neulomisesta ja värisävyt ovat kyllä huikean kauniita. Tämä sukissa käytetty Ruby on yksi kauneimmista. Lanka on myös aika edullinen ja kaksi kerää riittää hyvin pitkiinkin sukkiin. Innolla odotan mitä uusia värejä siihen mahdollisesti myöhemmin saadaan!


Kevätsäteissä pitsikuvio oli oikein mieleinen. Riittävästi ajateltavaa, mutta kuvion oppii ulkoa eikä koko ajan tarvitse lukea ohjeita. Näistä neulomuksista kyllä tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti