perjantai 22. maaliskuuta 2019

Hektinen kevät

Nyt jos koskaan on luvassa huikea kevät. Harvoin osuu keväällä yhtä paljon katsottavaa kuin nyt ja täytyy ihan miettiä kuinka ihmeessä kaiken ehtii telkkarista katsoa. Erityisesti huhtikuu tuo mukanaan huikeita ensi-iltoja toinen toisensa perään. Tuskin maltan odottaa!

Credit: hbonordic.com (Photo by Warrick Page/HBO)


Toukokuusta täytyy ensin mainita sen verran, että silloin on luvassa aivan huikea odotettu paluu. Deadwood palaa vihdoin elokuvan merkeissä! Odotin Deadwoodia vasta myöhemmin tänä vuonna, mutta se on luvassa jo HBO Nordicilla jo 31.5.2019. Myös ensimmäinen teaser on julkaistu. Tätä jos mitä on odotettu!



Pelkästään HBO Nordicin huhtikuu on hengästyttävää luettavaa.

Killing Eve 8.4.2019
The Chi 8.4.2019
Fosse/Verdon 10.4.2019
Game of Thrones 15.4.2019
Bosch 20.4.2019
Gentleman Jack 20.4.2019

Nyt on vain luvassa niin valtavan paljon! On kiinnostavia paluita, aivan uusia tuttavuuksia sekä äärimmäisen kutkuttava lopetus. Osa sarjoista on kerättävä katsottavaksi putkeen (esim. Bosch toimii parhaiten niin), mutta Game of Thrones on katsottava jakso kerrallaan jo ihan pelkästään spoilereiden vuoksi, mutta kuka oikeasti malttaisi edes odottaa? Kuuden jakson pituudet ovat onneksi huikeita (54 min, 58 min, 1 h 22 min, 1 h 18 min, 1 h 20 min ja 1 h 20 min). Muutama viikkoa vielä ja sitten mennään!

Mutta eihän se huhtikuuhun lopu. Sarjat kestävät pitkälle kevääseen ja uutta on tulossa koko ajan lisää. On Chernobyl -elokuvaa sekä tietysti The Handmaid's Tale. Big Little Lies odottelee vielä aloituspäivää, mutta eiköhän sekin kohta selviä.

Chernobyl 7.5.2019
The Handmaid's Tale 6.6.2019
Big Little Lies kesäkuu

Loppukevään sarjoista ei Yleltä vielä ole hirveästi tietoa, mutta ainakin Les Misérables (Kurjat) starttaa vihdoin. Sarjaa siirrettiin myöhemmäksi kevättä, mutta huhtikuussa (Yle TV1, 3.4.2019) sekin nyt sitten alkaa. Vielä puuttuu tietoja monesta merkittävästä paluusta kuten Victoria, Shetland sekä ihanainen Poldark. Näitähän on esitetty viime aikoina aika tuoreeltaan, joten toivottavasti nytkin!

TV5 kanavan puolella olen vihdoin päässyt taas seuraamaan Law & Order: Special Victim's Unitia. Sarjasta esitetään nyt jaksoja, joita ei ole Suomessa nähty. En voi muuta sanoa kuin että kyseessä on ehdottomasti yksi lempisarjoistani. Sarjan rakenne on alkuperäissarjasta tuttu ja nyt jo vuosikymmeniä sama, mutta silti se toimii ja sarja on erinomaisesti tehty. Harmi, ettei Yle halunnut pitää tätä ohjelmistossaan.

Vielä odotellaan myös CMorelta Peaky Blindersin viidettä kautta. Sekin on yleensä ilmestynyt keväällä, joten eiköhän kohta aloituspäivästä saada uutta tietoa.




Netflixin Stranger Thingsistäkin on vihdoin julkaistu traileri. Heinäkuussa (4.7.) sekin alkaa, joten kesälomallakin riittää katsottavaa. Siitä ei siis huolen häivää!



Mutta missä on The Crown?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti