maanantai 12. marraskuuta 2018

Oskut - beaglen väriset raidat

Novitan syksylehdestä tutuista ja syksyn suosituimmista raitasukista täytyi syksyllä tehdä beaglen väriset versiot. Musta ja luonnonvalkoinen olivat helppoja, mutta beaglen ruskean löytäminen osoittautui aika hankalaksi. Värihän se on sellainen vaaleahko ruskea, jossa on vivahde kellertävää ja punaista. Toffeeksi olen väriä kuvaillut ja se osuikin sitten eniten oikeaan.


Lankavarastosta kaivoin 7 Veljestä suklaanruskeaa ja kaupasta löysin Eeron ruskaa, mutta lähemmin tarkasteltuna värit eivät osuneet riittävän lähelle. Selaisin netistä muita vaihtoehtoja ja vanhoja lankakarttoja. Löysin sieltä Nordic Woolin toffeen (629), joita olin vielä äskettäin nähnyt kauppojen poistomyynneissä. Ison Omenan Citymarketissa sellainen yksi kappale minua odottikin poistokorissa ja kotona katsellessa väri on kyllä lähin mitä voi löytyä. Hankin toffeeta sitten verkkokaupasta poistohinnalla lisää ja neuloin sukkiin toffeen kaksinkertaisena 7 Veljestä -lankojen kaveriksi.


Jälkeenpäin tarkasteltuna luonnonvalkoinen olisi yllättäen voinutkin olla valkoinen, mutta täytyy kokeilla sellaista väriyhdistelmää joskus myöhemmin uudelleen. Nätit näistä tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti