torstai 15. marraskuuta 2018

Kesän pitsisukkia

Kesäprojektina tein pitsisukat 7 Veljestä langalla käyttäen sukissa pitkien sukkien perusohjetta sekä Dropsin pitsikuvioita. Pitsikuviointia oli sekä edessä että takana. Takana kuvio oli vähän kuin tikapuukuviota ja sen ympärille oli kiva sijoittaa kavennukset. Tämäkin oli kiva ohje!


Punaisissa sukissa käytin 7 Veljestä kirsikkaa (588), mutta tein sukista myös tummansinisen version laivastolla (170). Molemmat olivat oikein nättejä ja laivasto yllättävänkin hieno. En ole niin sinisen ystävä, mutta tummansininen oli kyllä upea! Siniset menivät lahjaksi ja niissä oli myös pitsinauhalle oma paikkansa. 


Dropsin pitsikuviota oli kiva neuloa ja täytyy kyllä sanoa, että haaveilen todellakin taas kesästä ja kesälomasta. Kaipuulla muistelen mahdollisuutta neuloa paljon sekä sitä valon määrää joka on saatavilla. Itselläni on huono hämäränäkö, joten tummat langat eivät talviaikaan ole kovin kivoja. Sitten on tämä syksyn menojen määrä... Jotenkin tuntuu, ettei minään viikkona ehdi neuloa riittävästi. Onneksi jouluna on pieni vapaa, joten silloin sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti