tiistai 9. lokakuuta 2018

Pentikin joulu 2018

Taas on se aika vuodesta, kun vähitellen aletaan fiilistellä joulua. Pentikin tämän vuoden joulukuvasto oli ilmestynyt Issuu-palveluun ja samalla kauniilla linjalla jatketaan kuin edellisinä vuosina. Ihania kuoseja ja kaunista tunnelmaa!


Itse olin Pentikin joulukeramiikan ystävä, mutta kausikeramiikkatuotteita ei ole pariin viime vuoteen suuremmin määrin ollut saatavilla vaan tuotteissa on keskitytty lähinnä tekstiileihin. Sinänsä tilaa keramiikalle on varmasti kaikilla rajallisesti, mutta olivat ne joulukeramiikkatuotteet silti todella kauniita. Mutta kyllä ovat taas tekstiilikuositkin! On Sylviaa, Punatulkkua, Kareliaa sekä Hiutaletta. Näistä löytyy jokaisella omaan tyyliin sopivaa, mistä valita!


Oma suosikkini on punainen Karelia, joka on kyllä laitettava varmaan joulun toivelistalle. Kareliassa on taas värit ja kuviot kohdallaan. Myös vaalea versio Kareliasta on kaunis, mutta olen aina ja ikuisesti niin punaisen ystävä, ettei sille ole vaan voittanutta. Tuttuun tapaan kaikkia joulutekstiilejä on saatavilla kankaina, vahakankaina, pöytäliinoina ja koristetyynyliinoina.





Tekstiilien lisäksi tarjolla on myös upeita kynttilöitä ja kynttilänjalkoja. Pioni-kynttilästäkin oli niin ihana kuva, että myös näitä voisi toivelistalle lisätä. Joulun keramiikkapuolta edustaa kuitenkin studiokeramiikka, jossa on saatavilla Anu Pentikin Sylvia- ja Marja-lautasia ja -maljoja.

Joulun ilme on taas kokonaisuudessaan niin kertakaikkisen kaunis!





Koko kuvasto nähtävissä Issuu-palvelussa.

Kaikki kuvat: Pentik.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti