keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Päivän väri?

Se on tietysti vihreä. Hiihtolomalle tein vihreää neuletta ja olen puuhaillut kasvieni parissa intohimoisesti. Onnekseni löysin myös Instagramista maininnan uudesta Viherkoti-lehdestä, jonka kävin heti kaupan hyllystä hakemassa!


Tälläkään kertaa ei hyllyssä montaa kappaletta lehteä ollut, mutta sainpa sen kuitenkin. Joulukuussa etsin Kodin Kuvalehden villasukkanumeroa useasta kaupasta ja kioskista, mutta eipä sellaista enää löytynyt. Viherkoti-lehden löysin ja tykkäsin kovin! Kyseessä on erikoisnumero, mutta toivotaan, että näitä nyt säännöllisesti sitten ilmestyisi. Alkuosa lehdestä oli täynnä kauniita kuvia. Ne olivat lähinnä mainoskuvia, mutta lehti on todella kauniisti taitettu. Artikkeleita löytyi sitten taas lehden loppupuolelta ja ne olivat sisällöltään ihan hyviä. Myös mainoskuvat oli koottu mielenkiintoisesti ja ainoa mitä jäin kaipaamaan oli kasvien nimet monissa kuvissa. Yritysten kannattaisi lisätä myös ne tiedot omiin kuviinsa.


Viherkasvit ovat todellakin muodikkaita ja melkein kaikissa sisustuslehdissä on niistä ollutkin juttua. Osa jutuista on erittäin hyviä ja osa taas aivan kummallisia. Ihmettelin esim. Glorian Kodissa olleita sisustussuunnittelijan ohjeita ja sääntöjä kasvien käytölle. Oikeasti? Jos sellaisia lukee ja noudattaa, ei varmaan kannata hankkia kasveja. Toki kannattaa miettiä kasvia millaisissa olosuhteissa se selviää, mutta ensisijaisesti kannattaa valita kasveja, joista pitää. Sen jälkeen voikin sitten miettiä, onko kotona sopivia olosuhteita vai ei. Ja aina voi kokeilla. Hyvistä olosuhteista huolimatta kaikki kasvit eivät aina siltikään pärjää. Positiivisesta otteesta ei ainakaan Terassi Median Viherkoti-lehdessä ollut pulaa. Ei mitään sääntöjä, ainoastaan vihreää iloa! Tykkäsin. Jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti